tiistai 3. joulukuuta 2013

Vankilapäivä

Katajanokan vankila oli oikein kaunis ja jos tulisin Helsinkiin turistina, saattaisin jopa yöpyä siellä. Ruokakin oli hyvää ja oli hyvää seuraa. Ennen lähtöä nauroimme töissä, kun työpari sanoi puolikkaallemme: 'Jos tulee iso hätä, niin soita meille'. Nauroimme ehkä vartin. Halvat huvit :P

Luennollekin ehdin ajoissa, vaikka kävin moikkaamassa yhtä kirjastolaista, vein hänelle yhdet tekemäni kämmekät ja kävin ostamassa villatakin matkalla ratikalle. Kirjastoystävä oli kultainen, juttelimme lasten erilaisuudesta ja sen sellaista. Luento meni kivasti ja vihdoin parin kuukauden istumisen jälkeen tuntuu, että ihmiset alkavat (muutkin kuin minä ja vanhin) jutella keskenään. Olen jo siis ylittänyt sen rajan, että uskallan puhua tuntemattomillekin :)

 Kotona kysyin mieheltä, mitä viimeisin Wilma-viesti koski. Nyt ollaan nimittäin siinä pisteessä, etten oikeine nää uskalla avata Wilma-viestejä, elleivät ne ole tulleet myös keskimmäiselle, jolloin tiedän niiden koskevan kaikkai koulun oppilaita. Mies sanoi, että tämä viesti oli kaikille ekaluokkalaisille ja koski sekä joulujuhlaa että lisäksi joitain oppilaita uudelleensijoitetaan toisille ekaluokille. Toivon nyt kovasti, että pienin pääsisi eri luokalle, esim juuri tämän musaopen luokalle, koska hän tuntuu olevan jokseenkin järkevä ihminen. Sanoi moiteviestissään viime perjantaina, että on ihanaa kun lapset ovat erilaisia <3

Ja nyt menen tästä jonnekin... tuota.. Keski-Maahan. siis. juu.. ahhuh. Hee. Aivotoiminta pysähtyi jonkin kuvan jälkeen. Nähdään huomenna.

2 kommenttia:

 1. No niin linnan venkula, anteeksi poissaoloni mutta syynkin tiedät joten ei siitä sen enempää.
  Meikäläisestä tuntuu että useimmat opet ymmärtävät lapsia mutta suurin osa ei jaksa ymmärtää, johtuipa se sitten laiskuudesta tai jostain muusta. Tietty se on vaikeaakin mutta jos muksut torpataan kaikesta jo pienestä pitäen, niin ei voida olettaa että he tulevat koskaan voittamaan "Vuoden Empaatikko"-palkintoa. No, ehkäpä hieman karrikoitua mutta ajatus on kuitenkin tämä ettei koululaitos pysty tarjoamaan erityistapauksille niitä juttuja joita he tarvitsisivat.

  Pusut sulle, sinä KeskiMaan kiertäjä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nou hätä :)

   Mä olen aika lailla samaa mieltä sun kanssa. En ymmärrä, miksi 7-vuotiaan pitäisi pystyä istumaan takalisto pnekissä monta tuntia hiljaa kuin hiiri. Mutta mä en olekaan opettaja.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)