maanantai 16. joulukuuta 2013

Piparitaloa

Nyt olis sitten kuvia piparitalosta. Se todellakin joutui joulumyrskyn uhriksi ja lisäksi hurja lumipallo rysähti katolle vierien siitä alas ja aiheuttaen jonkinlaista romahtamista mennessään. Lisäksi talon toisella nurkalla vaanii jättiläiskissa ja toisella puolen päätön siallaratsastaja. Onneksi talonväki on varautunut ja pihasta löytyy parikin halkopinoa.
Pieni lisätiedoite: huomenna en usko päivittäväni. Menen illalla jälleen Smaugin luolaan kääpiöiden kanssa. Hrhm.. voisin toki jäädä sinne jonkun kääpiön orjaksi pikku apulaiseksi.


Osoittaakseni olevani vanha käpy laitan illan piisiksi erään tv-sarjan tunnarin. Silloin pikkulikkana pidin kovasti tästä sarjasta.


8 kommenttia:

 1. Hieno pipartalo ja tuota aavistuksen notkolla olevaa kattoa silmäillessäni tulee mieleen ne pienet mökit jossain kaukana...;D

  VastaaPoista
 2. Oi!!! Mäkin tykkäsin tästä biisistä ja Ihanasta Johnista kans ;) Piparitalot onkin kivoja kun ne on omannäköisiä ja persoonallisia. Ne sliipatut ja liian hienot - eihän niitä uskalla edes syödä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, Jon oli suloinen :D

   Erään tuttavani mies tekee arkkitehtonisia piparitaloja (hän on DI) ja ihmettelen aina, kuinka hän viitsii. Eräänkin kerran olen pohtinut mm. miten saadaan paistettua esim. kupoli, kun herra teki Tuomiokirkon.

   Poista
 3. :))) Ihana piparitalo, tää on kyllä suosikkini piparitaloista ;)
  Ja ah, nyt tein viisaasti, klikkasin ensin tätä ja kommentiboxia, ja sit vasta biisi soimaan. Tuo oli lempisarjani, ja lempibiisini muistan sen vielä! Mutta onko tässä jokin ihmeversio biisistä? Muistoissani se oli vielä kauniimpi, kultaako aika muistot..
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 4. Meidän pipari-khöm-torni odottaa vielä kokoamista ja koristuksia, mutta tulollaan on.

  Tuo sun on hyvin ajankohtainen, meillä ainakin taas myrskyää ;-)

  VastaaPoista
 5. Oiva mökki! Aivan hellyyttävä jättikissakin;)

  VastaaPoista
 6. Joo noi on just kaikkein pahimpia noi päättömät siallaratsastajat, huh. Mutta siitä huolimatta: lämpöistä ja lempeää joulunaikaa toivotan!

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)