maanantai 9. joulukuuta 2013

Huoh

Selvisin tentistä hengissä, ehkä osasin jopa jotain vastata oikeinkin. Olin nimittäin jokseenkin varma ainakin yhdestä suomalaiselle kirjallisuudelle tyypillisestä asiasta eli kansankuvauksen traditiosta ja sitäpä sitten kysyttiinkin. Voisin siis olettaa pääseväni läpi ainakin. Toivottavasti. Seuraava tentti (oli se sitten uusinta tai joku muu) on joka tapauksessa vasta ensi vuonna.

Illan olen viettänyt katsomalla kuvia Hobitti-elokuvan kakkososan Berliinin ensi-illan livestreamauksesta. Sillä lopputuloksella, että aivotoiminta on vegetatiivisen puoelella johtuen eräiden henkilöiden ihan liian hotista habituksesta. Uhhuh..

Esikoisen TET-harjoittelu Eläintieteellisessä keskusmuseossa alkoi ja hän tykkää siitä tosi paljon. Miten mä arvasin? :D Ja pienin vaihtaa luokkaa, vaikutti itse tosi innostuneelta uudesta luokasta. Toivon, että koulu alkaisi nyt sujua mukavemmin. Uusi ope on jämäkkä, mutta reilu.

Huomenna pitäisi ilmeisesti aloitella joulukorttipajan käynnistelyä. Kiinnostaa ihan kympillä.
4 kommenttia:

 1. Sulla on ollut kieltämättä raskas päivä mutta samalla antoisa tai niin ainakin luulen kun nuo hobititkin tulit maininneeksi ;)
  Onnea ja menestystä jälkikasvulle opinnoissa vaikka tuskin sitä onnea tarvitsevatkaan kun kiinnostusta ja päätä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Eilinen oli kyllä aika mehut pois-päivä. Nukuin kahdeksan tunnin yöunet ja vieläkin väsyttäääää :P

   Poista
 2. Ihan vaan sitä, että jos tuon nimisen kappaleen postaa blogiin, tai muualle ruuhkaverkkoon, niin sen biisin on oltava tämä:

  http://www.youtube.com/watch?v=217JOBWTolg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaapa mulla on tuokin täällä jossain, olen nimittäin kyllä Pink Floydini opetellut :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)