torstai 12. joulukuuta 2013

Huhuu?

Eilen en pystynyt päivittämään, enkä halunnutkaan. Elokuva oli liian pinnassa ja tuntuu, että olen vieläkin jollain tasolla Keski-Maassa. Eräs tuttu sanoikin, että enhän ole sieltä koskaan lähtenytkään ja siltä tuntuu.

Elokuva oli hyvä, vaikka minusta liikaa toimintaa ja taistelua (aivan samoin kuin Tarun leffaversioiden kanssa). Pidin Tauriel-haltiasta, Bard oli hyvä mutta Thranduil oli mielestäni jotenkin ohut (tai litteä, kuten kirjallisuudessa sanotaan hahmoista). Smaug oli hyvä, muistutti jotenkin Dragonheartin Dracoa ja Benedictin ääni oli erittäin ilkeä. Kääpiöitä näytettiin liian vähän ja Bilbo (tai Martin siis) oli hieno. Martin on ihan uskomaton näyttelijä, sitä ei ehkä tajua Sherlockin perusteella mutta olihan hän erinomainen myös Adansin Linnunradassa.  Joka tapauksessa tykkäsin kovasti ja aion mennä ensi viikolla uudestaan. hmm..

Nyt on vuorossa kuumeinen korttiaskartelu. Miten niin jäi viime tippaan? Uaah. Lupaan laittaa kuvan huomenna, kun kaikki 50 korttia on valmiina :P Ja tiedän, että Millie on lauleskellut tätä lauluaan aiemminkin tässä blogissa, mutta nyt vain tuntui tältä. *rallattelee*


2 kommenttia:

 1. Kait se leffa pitäisi käydä katsomassa niin pysyisi paremmin kärryillä ja muutenkin, leffat ovat aina kokemus.
  Kortteja en lähetä kuin muutaman sillä jotenkin karsastan sitä touhua, olkoonkin että se kaunis tapa muistaa toista mutta se muistuttaa sitä joka jouluista hyasintti/konvehtirasia - rallia johon minun ymmärrykseni ei riitä. Eikö olisi helpompaa jos jokainen ostaisi itselleen kaksikymmentä hyasinttia ja saman verran suklaata? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leffat on aina kokemus kyllä :)

   Mä lähetän, tänä vuonna tosin aika paljon vähemmän kuin aiempina vuosina. Tuota samaa sanoin tädilleni, joka jouluisin vaihtoi ystäviensä ja kylänmiesten kanssa 50 hajusinttiä päittäin ;)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)