tiistai 19. marraskuuta 2013

Yllätys

Tämä tiistai on käyttäytynyt hyvin. Suorastaan erinomaisesti. Todella kummallista.

Tänään olimme koko perheen voimin partiolippukunnan juhlassa. Pienin antoi sudenpentulupauksensa ja keskimmäinen seikkailija-lupauksen. En koskaan muista näitä uusia ikäkausia, sillä totuin vanhoihin aikoinaan. Joka tapauksessa kivaa oli ja partiopaitoja on ostettava jälleen.

Voin myös kertoa, että täytin ja tulostin yhden lomakkeen keskimmäistä varten... Minulla on jonkinasteinen lomakelukutaidottomuus, mutta nyt voisin syyttää ihan väsymystä. Vasta neljäs kerta meni oikein! Ensin kirjoitin keskimmäisen nimeksi oikean etunimen mutta pikkuveljen toiset nimet, toisella kertaa onnistuin väärinkirjoittamaan yhden nimistä mutta vieläkin viimeinen nimi oli pikkuveljen, kolmannella kerralla nimet olivat jo oikein mutta yhden kirjoitusvirheen kera. Ei olekaan hetkeen ollut lomakkeiden täyttäminen yhtä hauskaa. Nauroimme miehen kanssa vedet silmissä.

Huomenna on yläasteen vanhempainilta. Lapsen jatko-opinnoista olisi kyse. Joko se on noin iso?

Loppuun aion hävyttömästi laittaa Uuden-Seelannin lentoyhtiön mainosvideon, jo pelkästään Deanon takia :P

6 kommenttia:

 1. Meidän teini kävi maanantaina tutustumassa lähikaupupungin ammattikoulujen tarjontaa opon tunnilla. Silloin iski mullekin se "ei helvata, sen pitää oikeasti jo nyt päättää mitä se haluaa isona tehdä".

  Mihin tää aika oikein kuluu?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan. Kai se on vain niinkuin vanha sanonta sanoo: 'aika kuluu rattoisasti kun on kivaa' :P

   Poista
 2. Sulla on pää täys ajatuksia ja tekstiä tulee solkenaan mistä päästäänkin mitä mielettömimpiin posteihin jota hetkeen olen saanut!
  Painakoon niiden lähettäjä mieleensä että jatkoa kaivataan ja kiirusti sillä nyt on hänellä sellainen juttu josta tulee LOTR:in kaltainen saaga!
  (tykästyin todella paljon, itseasiassa suomen kielessä ei ole adjektiivejä kuvailemaan sitä mitä tunsin).
  *Polvistuu kunnioituksesta*

  VastaaPoista
 3. Mä nauran täällä sun lomakkeentäyttöäsi :-D Ei kuulosta yhtään vieraalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotenkin noloa. Töissäkin joudun tekemään yleensä vähintään kahtena kappaleena kaikki, vaikka olen niitä jo pari vuosikymmentä täytellyt :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)