tiistai 5. marraskuuta 2013

Turinoita

Stressasimme turhaan työkaverin kanssa tämän aamuista ruotsin kielen kuullun luulemista, sillä se umpiruotsalainen kolleega oli sairaana ja tämä toinen osaa kyllä ihan rahvastakin. Meillä oli kuitenkin oikein rattoisa tuokio keskustan kulttuurimaisemissa ja pois lähtiessämme sain vielä kadulla opastaa muutamaa turistia kohti erästä kallioon louhittua kirkkoa (jonka katolla lapsena leikin).

Se asia, minkä eilen unohdin, oli eräs persoonallisuustesti. Ystävä kertoi saaneensa lyhenteen INFJ ja minä muistin saaneeni saman. Se on kuulemma harvinaisin noista 16 eri versiosta (kirvesmurhaajaa), mutta ilmeisesti kirjalijat ja bloggaajat ovat tämän kirjainyhdistelmän kärjessä. Joka tapauksessa tein testin pariinkin eri kertaan eri sivuilla ja sain kaikista saman, joten kai se on vain uskottava sitten.

Illalla kotona tein pienimmän pyynnöstä riisimurosuklaata. Hän on parin viikon ajan kaivannut sitä, ihan hyviähän niistä tuli. Muuten en olekaan tehnyt oikeastaan mitään, neulonut ja katsonut erään elokuvan fanitapahtuman streamauksen juutuupista näin jälkikäteen. Tulisipa joulukuun 11s päivä pian, pian!

Nyt taidan mennä neulomaan ja katsomaan töllöstä 'Olipa kerran'-sarjaa. Siis tämä:


2 kommenttia:

 1. Luin sen linkin takaa löytyvän informaation ja mielenkiintoisia asioitahan siinä kerrottiin.
  Onneksi on tällä kertaa suklaata tai tuoteidän riisimurosuklaa olisi ajanut kylille - olen nätsen helposti manipuloitava addikti ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...jäi sanomatta ettö itsekin seuraan tuota Olipa kerran sarjaa.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)