tiistai 8. lokakuuta 2013

Makuupussi

Kuten olen parikin kertaa tainnut mainita, väkersin uudelle puhelimelleni makuupussin. Siis tuollaisen virkatun pussukan suojaamaan sitä elämän kolhuilta. Olen tyytyväinen siihen, miten hyvin se onnistui vaikka viimeisestä virkkuukerrasta taitaa olla lähemmäksi 30 vuotta. Tapasin pikkutyttönä virkata nukeilleni vaatteita, mutta jossain välissä virkkuut jäivät kuten neulomisetkin.

Pussi on oikeasti oliivinvihreä, nappi anoppivainajan nappirasiasta.

Ehkä jossain välissä saan virkattua erään heijastimen, jota olen pari vuotta pohtinut. Jos onnistun, laitan senkin kuvan tänne.

Kotiinpäin kävellessäni eräs orava pelasti minut pyrskähtämästä nauruun vastaantulijan kohdalla. Vastaantulija oli keski-ikäinen pulleamahainen mies, jolla oli varsin hevarikamppeet yllään (moottoripyörä-nahkatakki, mustat farkut ja bootsit) MUTTA hänen tukkansa! oli puna-musta irokeesi! Kuulin toisella puolen katua kulkevan kahden teinipojan sanovan hiljaa Wau ja se sai hymyni levenemään korvasta korvaan, mutta vasta kun herra oli turvalliseti mennyt ohitseni. Hymyni näki vain orava, joka luikki pakoon.

Nyt taidan vielä hetken neuloa kummipojan villahaalarin toista lahjetta ja sitten kaadun petiin. Aamulla menen töihin Hullujen päivien kautta, aion hamstrata hammastahnaa. Lisäksi vilkaisen paria takkia, miltä näyttävät. *teroittaa kyynärpäitä*

Loppuun ihanaihana Queenin piisi :)
2 kommenttia:

  1. No niin, se näyttää olevan tuo virkkaaminen kuin polkupyörällä ajaminen eli kerran opittu taito ei unohdu. Kaunis on koska se on hillitty vaikka tietysti nämä ovat makuasioita mutta sellaisia räikeän värisiä juttuja tulee väistettyä.

    Se heijastin, onko se kenties samaa lankaa mitä Marjaana käytti siinä pipossaan?

    VastaaPoista
  2. En tiijä, Marjaanan langassa se on suoraan siinä kuteessa, mulla on ihan erikseen ostettua heijastinnauhaa 1½mm leveää.

    Joo, tuo on muuten ihan hyvä mutta pitää vuorittaa, muuten se venyy muodottomaksi makkaraksi :P

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)