keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Nukkumatti

Nukkumatti taisi juuri iskeä meikäläistä takaraivoon sillä hiekkasäkillään, alkoi unettaa ihan järjettömästi eikä ole edes puoliyö vielä. Kummallista.

Kävimme tänään miehen kera viettämässä laatuaikaa koululla ekaluokkalaisten vanhempainillassa. Oli ihan mukavaa, muut vanhemmat olivat ihan kivoja ja ennen kaikkea ope oli mukava. Sellainen nuori söpö nainen, mutta varmasti aivan ihana lasten kanssa. Meille selvisi, että pienin on päässyt äikäryhmässä paremminlukevien ryhmään ja ilmeisesti jatkossakin osallistuu siihen. Ehkä tämä tästä. Mies väittää, että ihan sama turhauma oli kahden isomman kera, minä en vain sitä muista. Hyvä, että hän muistaa.

Loppuun vielä hervoton pätkä, jonka ystäväni Laiskis esitteli minulle. Kova elämä :P
2 kommenttia:

 1. No jopas! Pienimmällähän kulkee hyvin ja taitaa siinä olla osuutta äidin geeneilläkin. Oikein harmittaa kun itselläni on jostain syystä mennyt mielenkiinto lukemiseen, ehkäpä se on vaan keskittymiskyvyn puutetta. Mene ja tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kaikki oppineet viisivuotiaina lukemaan (isänsä opetti, en minä) ja lukevat kuka mitäkin. Minä en paljon ohjaile mitä sopii lukea minkäikäisenä tms, koska itse luin ala-asteikäisenä Tammen keltaisia, koska Viisikot ja Neiti etsivät oli niin tylsiä :P

   Ehkä joskus myöhemmin jaksat taas innostua lukemisesta, eihän se ole sanottu :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)