torstai 26. syyskuuta 2013

Blondit vauhdissa

Olen luultavasti sanonut, että työpaikalla on Lumiat käytössä ja että vihaan niitä kirottuja vehkeitä.

Olemme työparin kanssa nyt muutaman päivän ihmetelleet kovin hiljaista luuria. Olemme tarkastaneet N kertaa äänien olevan päällä ja luuri jopa väriseekin hiukan. Tänään kuitenkin päätimme loppujen lopuksi pyytää apua, blondit aivomme eivät kerta kaikkiaan tajunneet miksi luuri ei soi.

Palatessani kahvin hakureissulta it-päällikkömme kysyi minut nähdessään, miksi näytän kysymysmerkiltä ja kerroin hänelle oudosta tilanteesta luurin kanssa. Hän tuli kanssani luurin luo, otti sen käteensä ja sanoi: 'Nämä tässä sivussa ovat äänenvoimakkuussäätimet. Nyt kun painaa tuosta alemmasta, ääni menee nollille ja kun painaa ylemmästä ääni kovenee.' (Joo, siis olen blondi.. nolotti hiukan.)

Onneksi hän jatkoi: 'Tiedän tämän, koska tein itse saman.'

Uskotteko, että nauratti? :D2 kommenttia:

  1. :D No ei niin isoa vikaa etteikö sitä joku korjaisi vaikka itse olen sitä mieltä että kaikki älypuhelimet ovat perseestä. No tietysti jos sitä pitää silkkityynyllä ja koskettelee topsilla niin se voi kestää mutta meikäläisen hommissa se hajoaisi ensimmäisenä päivänä eli se ei ole puhelin vaan hauras kasa elektroniikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kyllä tykännyt, mutta mulla varmaan kasvaakin kohta luuri kiinni käteen :D

      Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)