lauantai 11. toukokuuta 2013

Tapaus

Hiljaisen elämäni tapauksiin kuuluu myös silloin tällöin ystävien ja kavereiden tapaamiset. Tänään tapasin viisi opiskeluaikaista luokkakaveriani. Meillä oli oikein hauskaa.

Kävimme Amos Andersonin taidemuseossa katsomassa Art Deco-näyttelyn, voin suositella. Se oli hyvä ja samaan hintaan sai katsoa myös Metsäretki-näyttelyn. Sen kiertoreitiltä saimme poimia nallet mukaan ja harjoitella moottorisahan käynnistämistä ja meillä oli erinomaisen hauskaa. Olemme kaikki jo siinä iässä, ettemme osaa enää hävetä käytöstämme. Museon oppaatkin nauroivat meille.

 Sitten menimme syömään Virgin Oiliin, jossa olen viimeksi käynyt sen ollessa BioBio. (Elokuva, jonka siellä näin, saattoi olla jopa Staying alive. En ole varma.) Mutta ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Seura oli mitä mainiointa ja naurumme saattoi olla hieman kovaäänistä. Ilo ilman viinaa on hauskempaa :)

Seuraavaksi ohjelmassa on nappien ompelua ja töllön tuijotusta. En aio kylläkään katsoa allaolevaa sarjaa, vaan jotain aivan muuta.3 kommenttia:

  1. Ah, nuo rutiineista poikkeavat tuuletusreissut ovat hyviä (ja varsinkin kun niihin kuuluu ruoka) sillä samaa rataa etenevä rutiini alkaa jollain kohtaa tökkiä.

    VastaaPoista
  2. Amos on yksi suosikki museoistani. Tuo Art Deco on tosiaan hyvä näyttely, minä ja miehistö pidimme myös.

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)