lauantai 4. toukokuuta 2013

Lauantai

Tämän viikon urakka on hoidettu. Suunnitelmissa nimittäin oli, että pesen kaikki yläkerran ikkunat ja se on nyt tehty. Kamalin homma oli siirtää tämä kirjoituspöytä pois ikkunan alta, sillä ensinhän pöytä piti tyhjentää. Ensi viikolla aion hoidella alakerran ikkunat. Sitten ei tarvitsekaan kuin pestä verhot ja mankeloida ne ja sitten on kaunista.

Muuten eilinen ja tämä päivä ovat kuluneet lähinnä seuratessa Star Trek Into darkness-elokuvan Lontoon ensi-iltasäpinöitä. Karl oli jälleen oma hurmaava itsensä, kuten toki muutkin. Tuskin maltan odottaa näkeväni Karlin jälleen Bonesina, varsinkin kun hän on varsinaine trekkie itse. Ystävälleni sanoin Benedict Cumberbatchista, että mahtavat amerikkalaiset kolleegat olla hieman ihmeissään hänen suosiostaan rapakon tällä puolen. 

Niin, eipä tässä muuta kuin

7 kommenttia:

 1. Oletko nähnyt jo leffan "Priest", jossa Karl näyttelee pääpahista? En muista, ett olisit maininnut siitä. Ihan mahtava leffa! Ja Karl on toki Karl *kuolaa* :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohouu jees, mulla on se omana. Black hat on ehkä seksikkäin vampyyri ikinä ;) Mulla on myös Doom, Pathfinder (ei siitä sen enempää), Medusan isku, Riddick, Red ja Price of milk ihan Karlin vuoksi :) Tosin viimeinen on ihana muutenkin, sen voi löytää Juutuupista vartin pätkissä.. (olen katsonut nekin). Niinja Dredd, aivan upea!! Comanche Moon on kanssa hieno, kannattaa katsoa ihan ajatuksella.

   Näköjään pari leffaa puuttuu, joku on kai vieläkin vaiheessa fanifoorumin mukaan. Ymmärsin, että se on eritäin hankalasti saatavilla tai julkaisua on siirretty tms. Mutta siis todellakin kaikki periaatteessa olen nähnyt :)

   Poista
  2. Tässäpä sulle, Laiskis, vielä Black hatin terveiset:

   http://nokisuu.tumblr.com/post/41802913303/ohdeartonks-i-want-to-be-free-from-a-life-of

   Poista
  3. Suurin osa noista leffoista on mulle ihan tuntemattomia :-O. Mutt pitääpä tsekata, kun tulee sopiva väli - mun "must watch"-lista on pitkä on nälkävuosi :-p

   Poista
  4. Jep, tarkista IMDb:stä, jos olet epävarma. Red on huippu, meidän koko perheen suosikkileffoja :)

   Poista
 2. Ikkunoitten pesu tarttis täälläki alottaa. Taijjan mäki alottaa yläkerrasta...

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)