maanantai 22. huhtikuuta 2013

Viimeinen maanantai

Viimeinen maanantain iltavuoro siis, ensi viikolla siirrymme kesäaikoihin täällä meidän pienessä laitoksessamme. Tai onhan tämä maailman suurin. Asioissa on useampia puolia.

Lauantaina en kirjoittanut, koska se ilta oli suoraan helvetistä. Pienin sai mut suututettua niin perusteellisesti, että itkin. Sitä ei tapahdu usein, itken kaikenlaisista muista syistä paitsi kivusta ja vihastuksesta.

Sunnuntaina en kirjoittanut, koska vietin neljä (4!) tuntia kirkolla enkä enää sen jälkeen jaksanut kuin silittää valtavan läjän vaatteita. Olimme siis esikoisen rippikoulun vanhempientapaamisessa, jossa myös infottiin vaelluksesta ja mitä siihen liittyy. Rippikoululaisemme sen sijaan vahti pikkuveljiään kotona sillä aikaa, kun me vietimme parisuhdeaikaa kirkossa ja jaarittelemassa papin yms muiden henkilöiden kera. Railakasta menoa.

Tänään aloitin päivän uimalla ja allas olikin tosi täynnä. Olisin kuvitellut, että mummot ja papat alkavat rapsuttaa pihojaan heti, kun se on mahdollista mutta sielläpä ne olivat uimahallilla. Koko talvena ei ole radat olleet yhtä täynnä.

Ettei ihan menisi valittamiseksi, niin olen katsonut 'North and south'-tv-sarjaa uudestaan. Voin sanoa, etten ole ihastunut Richard Armitageen, mutta Mr. Thornton on mies makuuni. Mikä ylpeys ja ulkokuoren säilyttäminen! Ja sitten.. Margaret tapahtuu. Voi.

Ainiin, olen koukkuuntunut Bondlock-ficceihin. Taisin ehkä mainitakin jo aiemmin. Tosin olen päässyt Hobitti-ficeissä jo nykyaika-versioihin. Joo... siis jooo... niih..

Päivän korvamato. Bondlockit saatte etsiä itse ;)


PS eräs tuttava kertoi saaneensa Makuunista Hobitti-julisteita ja ilmoitin olevani kovin kade. Hän vastasi ottaneensa niitä kolme, jotta minä saisin yhden. Maailmassa on vielä ihania ihmisiä. Kuten te kaikki :)

2 kommenttia:

  1. Elämässä ei kaikki mene todellakaan putkeen ja sen sain (taas) kokea eilen. No, ehkäpä se vielä tästä iloksi muuttuu jonain päivänä, kesä kun on matkustelun aikaa....;)

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)