tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hyvää vappua

Tai vapun aattoiltaa vielä toistaiseksi. Meillä on kaikki kotona ja illan ratoksi ajattelin katsoa Rambon kunhan saan pienimmän sammumaan. Rattoisa ilta tiedossa :)

Samalla voin varoittaa kamalasta uutuudesta eli Fazerin uusi appelsiinisuklaa. Hyi helkatti, että oli kamalaa. YYYH. En varmasti ikinä koske siihen töhkään hanskat kädessä talikollakaan. Hyi. Yök. En. Syö.

Lisäksi feissari (naamakirja) pääsi taas yllättämään. Entinen työkaveri linkitti kaverinsa haastattelun tms, johon kommentoin. Kommentoi sitten joku muukin, toinen ex-työkaveri ja heidän yhteinen ystävänsä, jolla yllättäen onkin kaverina minun vanhin veljeni. Nyt yritän pohtia pääni puhki onko tämä kommentoija serkkuni poika vai muuten saman (serkkuni) sukunimen omaava.

Yöunet ovat olleet tällä viikolla muutenkin huonot. Syynä niinkin typerä asia kuin Cats-musikaali. Niin. Se on suosikkimusikaalini, voisin katsoa sen vaikka kuinka monesti (=kissoja siis). Nyt on niin, että Richard Armitage (mm. Thorin Hobitista) on tanssinut Cats-musikaalissa Macavity-kissan roolin vuonna 1994. Sunnuntai-iltana katselin harjoitusvideota ehkä neljä kertaa, jonka seurauksena Richard on hypähdellyt kissamaisesti pari yötä meikäläisen unissa. Hän on se pisin tanssija sinissä trikoissa, jos ketä kiinnostaa. Voi Macavity, kurja rontti!

Vastapainoksi saatte hiukan uudempaa punk rockia. Tykästyin tähän.
6 kommenttia:

 1. Oikein, oikein hyvää vappua myös sinulle! Varoituksen sana myös uutuus Kismetistä, mikä maistuu Fazeriinalta. Ihan hirveetä. En aivan heti suklaata sylje pois suusta, mutta se oli kyllä pakko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä pidin Fazerinasta joskus, mutta en oikein ymmärrä tät hinkua yhdistellä tuotteita. Esmes MarianneKismet taitaa jäädä ostamatta.

   Poista
  2. Ei Marianne-kismet ole ollenkaan pahaa. Maista vaan.

   Mukavaa Vapun jatkoa!

   Poista
 2. Hyvää Vappua ja kerro heti mikä siinä appelsiinsuklaassa mättää? Itse tykkään kaikesta appelsiinisuklaasta hyvin paljon mutta tuota uusinta en ole vielä kokeillut (tiedän, tänne korpeen uutuudet tulevat parin vuoden viiveellä mutta unohdetaan se ;)).

  Eli onko se kitkerää vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vain on yksinkertaisesti pahaa. Useimmat appelsiinisuklaat ovat hyviä, mutta tuo oli jotain.. huuh.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)