torstai 4. huhtikuuta 2013

Haltuunotto

Käväisin tänään ennen afrotanssikurssille menoa Stockan musaosastolla nappaamassa mukaani Ismon uusimman levyn. Aion ottaa sen haltuun huomenna eli kuunnella sitä koko päivän.

Siinä maksaessani varmistin kassatytöltä (no oli se varmaan mun ikäinen), että Hobitti on varmasti saatavilla maanantaina ja hän myönsi iloisena asian. Sanoin nähneeni leffan viisi kertaa ja hän oli kovin positiivisesti yllättynyt. Tunnen itseni friikiksi.. mutta eipä se haittaa kyllä mitenkään. Olen ohittanut jonkin huomaamattoman merkin enkä enää ajattele yhtään sitä, mitä muut mahtavat minusta ajatella. (Se on jotenkin kummallista, kun suurimman osan lapsuuttani ja teini-ikää muistutettiin siitä, että pitää ajatella mitä muut ajattelevat sinusta. Miksi ihmeessä pitäisi?)

Kuva meikäläisen tämänhetkisestä mielentilasta      
Ja illan piisi on koko perheen suosikki :P Mahtava korvamato!

8 kommenttia:

 1. Ei missään nimessä pidä elää ajatellen toisten mielipiteitä! Olen koko ikäni ollut piittamatta yleisesti hyväksytyistä ja hyvän tavan mukaisista normeista sekä käytösmalleista ja olen saanut elää sellaista elämää kuin olen halunnut. Pohtikoot muut olemustani jos niitä kiinnostaa, mua kiinnostaa ihan muut asiat. Sitäpaitsi, luonnonlapsena on ihan mukava olla kun ei tuo stressi pahemmin pukkaa päälle.

  Pusuja siis sulle ja nauti elämästä, jäykistelkööt muut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en mä enää jaksa. Enka jaksanut pahasti aiemminkaan, nyt vaan tajusin että se vähäinenkin välittäminen on loppunut :D

   Poista
  2. Oikein, se tekee päälle hyvää kun lakkaa murehtimasta.

   Poista
  3. Näin on marjat, kissaseni :)

   Poista
 2. Se on tämä ihana aikuisikä niiden teini ja esiaikuisvuosien jälkeen kun ei enää niin jokaisesta omituisuudestaan välitä :)

  VastaaPoista
 3. Huomenta rakas Puskis!
  Katsos kun minä tiedän sun niiiin rakastavan noita haasteita niin sut on sitten haastettu. Käyhän Luostarissa kun ehdit eli heti eli aika hemmetin nopeesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuva. Huhhuh.. kiitos. Vastasin viime viikolla joihinkin kysymyksiin, mutta ainahan noita voi tehdä :P

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)