maanantai 11. maaliskuuta 2013

Hysteriaa

Johtuen yöunien vähyydestä, kuntoilusta uima-altaassa ja hallinnon tämänpäiväisestä kokouksesta olin valmista kauraa, kun silmäni osuivat BBCn Sherlockin lukuharjoituksista otettuun kuvaan. Tämä oli siis BBCn virallisella Twitter-kanavalla. Mielestäni siitä aika hyvin ilmenee kummankin näyttelijän persoonallisuus.
Uimisesta puheenollen päihitin tänään itseni eli alitin oman aiemman suoritukseni ja vetäisin kilsan uinnin 30 minuutissa. Sitä ei ole tapahtunut ehkä ikinä. Tästä on hyvä jatkaa :)

Päivän piisinä olkoon tämä, koska se jostain syystä nykyään soi usein päässä kun kävelen metrolta kustannuspaikalle. Hyvä piisi, ei siinä mitään, mutta hiukan ihmettelen tuota päänsisäistä jukeboxia. Millä perusteella se valitsee musiikit?


2 kommenttia:

  1. Se on kyllä jännä juttu miten ihmiset muodostavat mielipiteensä henkilöstä tämän roolihahmon perusteella. Muistan joskus aikoja sitten Larry Hagmaninkin saaneen tappouhkauksia JR:n roolin takia vaikka ukko oli todellisuudessa ihan muuta.

    Uintisuorituksellesi hatunnosto jo siitä syystä että se on yksi rankimpia liikuntamuotoja. Hieno juttu ja täytyy sanoa että odotan kesää ja uintireissuja.

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Eikös sama käynyt Kotikadun Hannekselle sen alkoholingelman kanssa :D Kyllä ihmiset on hupaisia.

    Syksyllä aloitin säännöllisen epäsäännöllisen uimaharrastuksen, silloin meni 38 minuuttia kilometriin eli jotain on tapahtunut tässä välillä.

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)