keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Sivuääniä

Sivuääniä kuuluu milloin mistäkin. Tällä kertaa alkaa olla uunin vuoro. Johan se on kestänytkin pian 15 vuotta. Yhtä kauan kuin talo. Kestäisi nyt vielä hetken..

Muuta ei nyt kyllä irtoa. Katsoin eilen illalla Downton Abbeyn viimeisen jakson ja ihan suoraan voin sanoa, että tuollaisia kauden lopettajaisia EI SAA kirjoittaa!! Se oli ihan tyhmä enkä tykännyt yhtään :'(


6 kommenttia:

 1. Hellajuttuun on pakko lisätä, että olen suunnitellut meidän sähköhellan vaihtamista nyt ainakin vuoden. Se täyttää kesällä 17v. En haluaisi ihan täysi-ikäiseksi saakka odotella, sitten se varmaan kävelee jo itse ovesta ulos.

  Hankaluus on siinä, että tänne maalle on vaikea saada sitä hellan asennusta kuljetuksineen. On löydyttävä firma, mikä hoitaa molemmat ja vie vanhan romun pois. jatkan suunnittelua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on uuni ja hella erikseen, hella vaihdettiin vuosi sitten ja se on ollut ihana (induktio) vaikka piti opetella ruoanlaitto suht uudestaan. Kiertoilmauunimme on myös aivan ihana, rakastan sitä vehjettä :)

   Poista
 2. Otan osaa hellasi johdosta sillä kyseessä on vanhan liiton hella. Nämä nykyiset ei sitten noille vuosille pääsekään ja saa olla onnellinen jos kymmenen täyttävät - sitä tämä uusi ja "hieno" teknologia on parhaimmillaan. Tai sitten pahempi.

  Mulla meni oikeesti kylmänväreitä kun näin ton muijan kuvan. Akka on katsellut tota sarjaa ja joka kerta olen joutunut ristinmerkin tekemään tv:n ohittaessani (sarjan tullessa parasta aikaa),on se niin järkyttävä ;D
  Pusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin niin.

   Leskiherttuatar on mun esikuva siinä, kuinka pitkälle v*ttuilun jalon taidon voi viedä :P Tosin olen melkoisen taitava siinä osittain savolaisten juurieni ansiosta.

   Poista
 3. :D :D Ai hittolainen mutta sinä olet nainen minun makuuni!

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)