torstai 14. helmikuuta 2013

Neliö

Tänä aamuna töissä vein tulleita lehtiä rekisteriin. Yksi lehdistä oli Kuntalehti, jonka kannessa illisteli Jutta. Minusta Jutta oli taas oma itsensä, sellainen suoraan navetasta reväisty ja yllään vanhasta lakanasta tehty ryppyinen paita. Tukan väri hämmensi, sillä se oli melkolailla valkoinen ja gildatyylinen kampaus.

En oikein päässyt perille, onko Jutta neliömäinen vai pyöreä. Tosin politikka on kai enimmäkseen neliömäisten asioiden survomista pyöreisiin reikiin tai toisinpäin. Huvittavinta minusta on edelleen se, että politiikka terminä tarkoittaa yhteisten asioiden hoitoa.

Sain äsken hallitsemattoman naurukohtauksen erään amerikkalaisen blogikaverin valentine-päivityksen vuoksi. Tai lähinnä kuvan takia. Sikäli kiva, että migreenin jälkimainingeissa pystyin moiseen suoritukseen. Tai ehkä sen takia.

Loppuun Mellunmäen suolakurkut :)


3 kommenttia:

 1. Tuo poliitiikkaan kohdistuva vertaus osui täsmälleen kohdilleen, se on juurikin niiden neliöiden survomista ei sopiviin, pyöreisiin reikiin. Sitä se on ollut niin kauan kuin minä muistan eikä se siitä muuksi muutu.

  Mutta nyt minä ajattelin ilmiintyä siihen toiseen blogiisi mikäli sinne löydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääärrrrhhhhh! luulin että profiilin tarkastelu tuottaisi tulosta mutta ethän sinä ole mitään linkkiä siitä toisesta blogista laittanut. Nyt heti korjausta asiaan! *Huutaa hysteerisenä ja roikkuu verhoissa*

   Poista
  2. Kokeile sitä mun meiliosoitteen alkua.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)