perjantai 1. helmikuuta 2013

Kaksin käsin

Kauanko kestää Pantteripussin tyhjentäminen? Normaalin ihmisen vauhti lienee hitaampi. Minä tyhjennän sen alle vartissa.

Voin syödä salmiakkia vaikka kaksin käsin :P


4 kommenttia:

 1. Pantterikarkit on ihania, kun niitä voi syödä sittenkin vielä, kun muu karkki ei enää maistu :) Jos on vähän suklaata napsinut alle niin Pantteri vielä uppoaa :)

  VastaaPoista
 2. Pantterit ovat ihan ykkösiä!
  On meinaten nytkin suu täynnä Lumipanttereita ja ne on kyllä sellaista kamaa, että kun kerran pussin saa auki niin se on syötävä loppuun. Lisäksi olen siitä onnellisessa asemassa, ettei muija syö (juuri) muuta kuin suklaata niin ei tarvitse katsella toisella silmällä pantteripussia ja toisella silmällä näyttöä.
  Se olisi perin rasittavaa pitkässä juoksussa ja seurauksena olisi melko järkyttävän karsastuksen kehittyminen näihin muutenkin kieroihin silmiin ;D

  VastaaPoista
 3. Parhaita herkkuja voi vedellä kaksin käsin. Mä syön nykyään karkkia niin harvoin, että silloin kun sitä tulee ostetuksi on aivan sama onko se suosikki vai ei, kun sitä vedellään ahneesti kaksin käsin. :D Alle varttiin en ehkä pystyisi. Pitää alkaa treenaaman.

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)