maanantai 28. tammikuuta 2013

Läpiä päähän

Ajattelin kertoa, että ensinnäkin vihaan napinläpien ompelua. Koneella ja käsin, molemmat ovat perin v-mäisiä tapoja. Toisekseen ajattelin kertoa kahdeksan totuutta itsestäni, koskapa Kiki niin vaatii. Hmph. No ei vaan ihan kiva :)

Ainiin ja tämä piti vielä jakaakin kahdeksalle.. Menna , Peppis, Rantis, MrsB, Neo, Nollis, Partapappa ja Marjaana. Lisäksi saatte tällaisen plakaatin kopioida itsellenne:1. Vihaan virkamiestekstejä enkä osaa niitä kovin hyvin laatia, vaikka sitäkin joudun työni puolesta tekemään. Puppulausegeneraattorini ei toimi (hyvin).

2. Juon mielelläni kahvia ja paljon. Illalla nukahdan makoisasti kuuman kupillisen jälkeen. En tiedä onko tämä sukuvika äitini puolelta vai vain harjaantumisen tulos.

3. Rakastan elokuvia melkein yhtä paljon kuin kirjoja. Melkein mikä tahansa uppoaa, toiminta tai lässy, mutta kauhusta en juuri perusta. Katsoin niitä aikoinaan ihan riittävästi ja Manaaja kummittelee joskus vieläkin.

4. Nakerran jatkuvasti kynsinauhojani, varsinkin lukiessani. Saatan huomaamattani repiä kynnenvierustan tai sormenpään verinahkaan saakka. Nam.

5. En osaa laittaa matoa ongenkoukkuun. Mökillä äitini hoiti homman siihen asti, kunnes esikoinen alkoi hallita sen ja voi nykyään auttaa pienintä. Madot ovat söpöjä. (Samoin kuin sammakot ja sudenkorennot.)

6. Aloitin sosiaalisen median käytön noin vuonna 1996, kun meille tuli kotiin vihdoin kunnollinen yhteys. Ensin keskustelin SF-netin keskustelupalstoilla (mm. Babylon 5-ryhmässä Samuli Törssösen kera) ja sitten ajauduin esikoista odottaessani Vauva-lehden keskustelupalstalle. FB-kavereissani on edelleen muutama ihminen siltä ajalta, me jopa pidämme yhteyttä ihan livenäkin silloin tällöin :)

7. Pyydän usein apua enkeleiltä ja aika usein he auttavatkin. Tänä aamuna sanoin mielessäni, että olisi tosi kiva, jos uimahallissa ei olisi ihan hirveä tunku ja katso! Sain oman radan melkein koko ajaksi. Minusta se oli oikein kiltisti tehty heiltä. Muistan kyllä aina kiittää heitä.

8. Vaikka ihastun helposti ja saatan käyttäytyä täydellisen päättömästi, kuten vaikkapa nykyään kun nauran ja itken yhtäaikaa katsellessani joitakin kuvia, niin silti mieheni on minulle tärkein. Tarkoitan nyt miehen ja naisen välistä suhdetta, äiti-lapsisuhde on ihan eri juttu. En koskaan tekisi mitään sellaista, minkä tiedän loukkaavan miestäni.

Koska en nyt enää jaksanut etsiä piisiä, jossa olisi jotain kahdeksikkoa, saatte tyytyä nuoreen Dannyyn. Olihan hänessäkin puolensa silloin joskus.


17 kommenttia:

 1. Iik, kiitos! Sä sentään osaat ommella jonkinnäköisen läven, ymmärsin.

  Madot ei ole söpöjä mutta en mäkään niitä koukkuun laita. Olen tosi hyvä onkimaan: en laita matoa enkä ota kalaa pois. Mutta olen haka roikottamaan sitä koukkua vedessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan kyllä, isoäitini oli ompelija ja vaati joitain taitoja minultakin :)

   Meillä menee syksyisin ja keväisin sadeaamuina tuskallisen kauan tarhareissuilla pienimmän kanssa, kun pitää pelastaa matoja hukkumiselta.

   Poista
 2. Heh, justiinsa käväsin Partapapan blogissa ja luveskelin niittä 8 kohtaa, ja ajattelin että huh, noita olis varmaan vaikea keksiä. Ja ans olla, heti jouduin samaan hommaan!

  Eiku oikeesti, kiitos, kai tämä on otettavan ystävällisyyden osoituksena sinulta :)

  Tuon listan perusteella me ollaan kuule aika lailla samanlaisia, joissain kohdin ällistyttävän paljon. Ainoastaan kohdista 2 ja 4 en löydä yhtään itseäni.

  Toi Dannyn biisi kolahtaa aina, muistan jotain jopa siitä leffasta mihin se tehtiin. Moon niin vanha nääs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti lukea sun blogia, ihan ansiosta sait :D

   Jep, en taida kehdata kertoakaan.. meillä on kaikki Speden leffat ja pojatkin tykkää niistä :P

   Poista
 3. Kiitos! Hmmm... Mitenköhän sitä raottaisi salaperäisyyden verhoaan paljastamatta kuitenkaan liikoja ;)
  Mutta onhan Danny nuorena ollut ihan, hihi, kiva :D Muistelen tuon elokuvankin nähneeni joskus. Taisi mennä samaan kastiin kuin "Pähkähullu Suomi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloinhan se raottuu helpostikin :)

   Olihan Danny ihan söpönen tosiaan :)

   Poista
  2. Siellä niitä nyt sitten on uteliaille luettavaksi...

   Poista
 4. Kiitos rakkaani oikein paljon!
  Mielenkiintoisia juttuja kerroit ja silmääni pisti heti tuo Babylon 5, hieno juttu. Lisäksi taas uusi sana (pakko alkaa pitämään Puskis-Suomi sanakirjaa), puppulausegeneraattori ;D
  Siä tulen varmasti käyttämään yhdessä sen toisen kanssa, ehkäpä aloitan osavassa paikassa lauseen näin: "Mielikuvittelisin että tuo herra X:n lausunto oli silkkaa puppulausegeneraattorin tuotetta!" ( myöhemmin pelkkä PLG ).

  Danny on hyvä! Kerran lauloin yhdellä työmaalla tuota biisiä koko päivän ja se ilmeisesti rupesi vituttamaan työkaveria kun hän suutahti ja kysyi että miksi hoen /hoilaan tuota vaikken osaa laulaa? Kysyin häneltä että onko kertotaulu hallussa ja saadessani myöntävän vastauksen, sanoin että laulussa esiintyvän kertolaskun tulo on sama kuin tänään vitulleen menneiden asioiden summa, siitä kiinnostus lauluun. Loppupäivän sainkin sitten tehdä ihan keskenäni töitä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai mielenkiintoisia.. huoh. *virn* Dannylle ja kuukkeloipas tuo puppulausegeneraattori, jos joskus tulee tarvetta virkamiestekstille ;)

   Poista
 5. 3. Vaikket tykkää kauhusta, katso elokuva "Uhka". Romanialais-ranskalainen tms. Tuli joulukuussa tv:stä. Katsoin sen yöllä enkä ole vieläkään toipunut :C
  7. Henkiolennot ovat jees. Tapasin yhden viime viikolla yövuorossa.

  VastaaPoista
 6. Aivomato ei sitten toiminut kun ei ole kuulunut mitään.Kyllä mä vielä jotain keksin..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikein osunut _sellaisia_ asiakkaita tänään kohdalle :D

   Poista
 7. En vaatinut, olin vaan utelias tietämään lisää :)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)