maanantai 14. tammikuuta 2013

Keltainen

Jostain syystä assosioin sanan 'keltainen' tällä kertaa Itiksen uimahalliin. Erään työkaverini mielestä se on ankea ja siellä on hirveä meteli, mutta minusta tuntuu aina kuin uisin kesäiltana järvessä. Uimahallin (=väestönsuojan) katto on muotoiltu kumpuilevaksi ja siniset, punaiset ja keltaiset valot tekevät siitä minusta kauniin. Meteliäkään siellä ei minusta ole sen enempää, kuin muissakaan uimahalleissa.

Tietysti sinne voisi laittaa jotain linnunlaulua soimaan, ehkä äänimaisema hieman paranisi. Tässä kuitenkin laulu, joka saa minut aina hyvälle tuulelle ja odottamaan kevättä ja voikukkia.


4 kommenttia:

  1. Olet muuten oikeassa tuossa uimahallien "maisemoinnissa". Ymmärrän toki että niiden pitää olla helposti ja nopeasti puhdistettavia mutta kyllä käyttökokemuksesta voisi tehdä hienomman vaikkapa sitä äänimaailmaa muuttamalla. Samoin voisi olla niitä kestokukkia tuomassa vihreyttä ja niin pois päin. Ei varmasti tulisi hinnan kiroihin ja ne kasvit esim. vaimentaisivat kaikkia ääniä. Sitten kun tuunaus lähtisi lapasesta, voisi altaaseen laittaa kellumaan saaria jossa uupunut uimari voisi levätä vaikkapa daiguiria sielmaillen(ja hukkua räpiköidessään aivan pieruissa seuraavalle saarelle).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesipuistot on sitä varten, uimahallissa uidaan ryppyotsaisesti! :D

      Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)