keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Alas

Alas.. ei kyl irtoa nyt mitään.

Meinasin jäätyä pystyyn tänään. Kävin esikoisen koululla tapaamassa opettajia, oli oikein hauskaa jutella heidän kanssaan ja kuulla teinin menestyksestä. Lumipyry vain oli paha ja metroasemalla puhalsi varmaan suoraan Siperiasta niin, että takalisto oli umpijäässä vielä kotona, vaikka mies tuli hakemaan metrolta ja yritin autossa sulattaa läskejäni takalistonlämmittimellä.

Töissä juttelin pitkään erään asiakkaan kanssa horoskoopistani. Hän sanoi syntymäkarttani olevan varsin metka (kuten olen kuullut aiemminkin sen olevan) ja väitti minun olevan Oinasmainen. Olen myös kolminkertainen ilmanmerkki, sekä Kuu että Aurinko ovat Vaa'assa ja nouseva merkki Kaksosessa.

No, tulipa jotain sepustettua vaikka olin täysin ajatukseton päivän sanan suhteen. Ne, jotka ovat saaneet selvitettyä työpaikkani, voivat katsoa sen mainospätkän juutuupista (sitä voi myös pyytää meilitse: nokisuu at yahoo piste com).

12 kommenttia:

 1. Tuo videoklipin biisi on niin kaunis että ajattelin illanpäälle sen vilkaista, mutta usko tai älä, mulle tuli tällainen hylky: Tämä video sisältää kumppanin EMI sisältöä, ja sen näyttäminen on estetty maassasi tekijänoikeusseikkojen vuoksi!!!

  Kaivoin sitten eri version kuullakseni mokoman.

  Toivottavasti pylly lämpeni ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kun sanoit niin vaihdan version!

   Vähitellen. Voisin istua kissan päälle :P

   Poista
 2. Noita katseluita varten kannattaa hommata proxy niin nou problem, kaikki näkyy. Olen nähnyt sen videon ja sanonkin kaikille tässä ja nyt että kannattaa tsekata.

  Mitä sinä nainen höpöjät kissan päälle istumisesta sillä joka kertahan se mirri-parka on siellä alimmaisena ;D

  VastaaPoista
 3. Ihana,ihana biisi ja vielä ihanampi Nick <3, oih. Kuuntelen tota usein. Ja katselen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva on tuo, Bad seeds'iin en ole kovin tutustunut.

   Poista
 4. Tulin vielä sulle henk.koht sanomaan että löysin sivuston mistä voi ladata vapaasti avatareja. Arvaas mitä siellä fantasy-puolella on?......no just niitä viiksekkäitä!
  Tässä osoite: http://www.tiptopglobe.com/

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)