perjantai 28. joulukuuta 2012

Neulomisesta

Olen neulonut neljässä päivässä yhdet villasukat pienimmälle ja melkein kokonaisen lapasen itselleni. Lapaset ovat hankalammat, nämä varsinkin, koska aion tehdä näistä kolminkertaiset. Käteni palelevat nykyään aina. Varsinkin etusormi, josta paloi nahka vuosi sitten kynnen ja viimeisen nivelen väliltä, se ohuin nahka siis, kahvissa.

Neuloessa on mukava ja helppo katsella töllöä ja lukea fanifiktioita. Muu surffaaminen haittaa neulomista. Välillä on tosin pakko pitää taukoja. Teen varmaan jotain väärin myös, sillä hiirikäden olkapää alkaa kipeytyä. Jännitän sitä luultavasti. Aiemmin en pystynyt neulomaan vuosikausiin, koska jännitin olkapäitä niin pahasti. Yhdessä puremisen kanssa se oli silkkaa tuskaa.

Taidan mennä aloittamaan kakkoslapasta. Voisin samalla tuijotella Karlia tai Jasonia illan ratoksi...

4 kommenttia:

 1. Ompelemisesta en tiedä mitään mutta jos kolminkertaisia lapasia pystytään tekemään, niin tarttisin sellaiset viisinkertaiset villasukat. Ihan tosi, turvakengät syö aina kantapäät vaikka eukko tekeekin niistä vahvemmat mutta kaikki se puru ja kivipöly on kuolemaksi sukille. Taidan ostaa ylikoko kengät ja kipsata jalkateräni, josko sitten kestäisivät..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sulla ole huopavuoria niihin saappaisiin? Kivipöly on joo saatanasta. (nimim. rakentanut kivitalon omin pikku kätösin)

   Poista
 2. Voi, hartijumi ja leuat lukossa, niin tuttua. Ja kamalaa. Kiva, että nykyään pystyt neulomaan (paitsi että meilläpäin kudotaan ;-)

  Oikein luistavia puikkoja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Kutominen on jotain ihan muuta :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)