lauantai 8. joulukuuta 2012

Kramppi kädessä

Joulukortteja olen vääntänyt tänään, vain 58 kpl. Siis leikannut ensin A2:sta A5:ksi ja sitten taitellut ne vielä kirjoittanut kauniisti kaunokirjoituksella tervehdyksen sisäpuolelle. Pienimmän valjastin raksuttelemaan lumihiutaleita sellaisella lävistäjällä vanhoista kirjoista. Niitä en ole vielä liimaillut, lapsi saa auttaa siinäkin huomenna. Nyt pitäisi vielä vain kirjoittaa osoitteet tarralapuille, kun kätköstä ei löytynytkään enää niitä kuoria, joita varmasti oli jossain. Ilmeisesti olen postittanut ne jonnekin.

Eilen illalla aloin laittaa niitä pipareita vanhoihin leivoslaatikoihin, joita ihan tätä varten säästän vuodesta toiseen ja ihmettelin, kun yksi pieni laatikko oli huomattavan painava. Avasin sen ja sielläpä olikin viime talvisia pipareita täynnään sisus. Ei ne miksikään olleet menneet, ihan hyvältä maistuivat. Ehkä aavistuksen pölyisiltä, mutta kuitenkin.

Taidanpa mennä tästä katsomaan jotain töllöstä. See you later, alligator :)
8 kommenttia:

 1. Nyt on pakko nostaa hattua sun viitseliäisyydelle se on hieno juttu! Mun mielsstä itse tehdyissä korteissa on enemmän sydäntä ja sitä oikeaa välittämisen tunnetta mukana. Harvemmin niitä kukaan enää viitsii tehdä, kun on niin kauheasti niitä "kiireitä". Hyvä Puskis, sulla on sydän kohdallaan vaikka pölysiä pipareita syötkin ;D

  VastaaPoista
 2. Ihan loistava idea joulukortiksi !! Näpistän sen heti ensi vuoden kortteihin ! Kiitos. Täytyy varmaan heti tänään tehdä prototyyppi, jotta en unohda. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain :) Kirjaston kierrätyskirjahyllystä löytyy hyvin materiaalia :D

   Poista
  2. Ja lisää vinkkilinkkejä !! :)

   Poista
  3. Jos kiinnostaa, niin tuolla on joitain mun paperiaskartelukuvia, harrastan siis ns. decoja ja niiden swappausta :)

   http://www.flickr.com/photos/nokisuu/sets/72157631015605606/

   Poista
 3. Vähän tulee enää joulukortteja, kun moni kuittaa asian tekstiviestillä. Todella harva jaksaa tehdä itse kortit ja mielellään sellaisen vastaanottaa. Täytyy pistää korvan taakse lumihiutaleidea :)Mää komppaan ylintä kommenttia ja myöskin nostan hattua sun viitseliäisyydelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille kyllä tuleekin paljon, kun harrastan kirjeenvaihtoakin :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)