maanantai 17. joulukuuta 2012

Kakkutikkari


Eli cake pops ameriikaksi. Sellaisia jouduin/pääsin tänään töissä väkertämään. Meillä oli nimittäin hallinto- ja kehittämisosaston kokous ja jokavuotiseen tapaan teemme joulukuun kokouksessa jotain teemaan sopivaa.

Koskapa taikina oli hieman liian lämmintä, lötkähtivät muutamat popsit pöydälle, mutta eipä se makua haitannut. Näyttää siltä, että monessa ohjeessa neuvotaan tekemään massa kuivakakusta. me teimme jauhetuista kekseistä ja hyvin onnistuivat nekin. Kannattaa kuukkeloida joko cake pops-hakusanalla tai Cookie pops'illa. Ei niitä monta syö silti :P
allekirjoittanut
Joulun ohimenoon on enää seitsemän päivää, vaikkei se varsinaisesti piisiin liitykään :D


7 kommenttia:

 1. No terve Puskis, hauska tavata! Ihanaa kun nimi saa kasvot, on kivampi jutskailla :) Siinä nousee älyn määrä avaruudellisiin mittoihin kun kaksi blondia keskustelee. Kheh kheh.

  Meidän pojan luokkalaisten äideistä yksi on ihan velho tekemään noita popseja, vähänkö ne meni kuumille kiville joulumyyjäisissä, kuulema. Kukaan ei muuten kertonu miten mun silmämunille kävi, höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on marjat, kissaseni :D

   Voin kuvitella, että upposivat. Meillä on ollut suuri hitti koulumyyjäisissä hattarakoneen tuotokset :)

   Poista
 2. Minä haluan, ei - vaan suorastaan vaadin päästä työpaikkaan jossa on tuollaisia kokouksia! :D
  Muuten tulen kyllä antamaan sulle koivuniemen herraa, olen nyt kolmatta päivää suklaa - ym. makean lakossa joten ihan kiva tälläinen postaus ;D (purin juuri nyrkkini verille)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmas päivä ilman sokereita on oikeasti se kaikkein pahin, sit helpottaa. *been there*

   Poista
 3. Täytyypä painaa mieleen jos vaikka kokeilisin joskus itse.

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)