tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulupäivää

Ihana rauha mökissämme. Neulon pienimmälle sukkia ja katselin yhden sarjan Yleltä, se alkoi eilen. Englantilaista laatuviihdettä jaksaa aina katsoa. Mies ja isommat kasaavat poikain uutta tietokonetta, esikoinen on kypsempi kuin muut.

Pienin sai Hobittimiekan, jota suuresti toivoi ja sillä piti miekkailla koko eilisilta. Isoveljetkin tykästyivät ja välillä miekkailivat puumiekalla ja hobittimiekalla. Kerrankin sellainen jouluaatto, että ei hajonnut purulelukaan.

Appiukko pisti jälleen parastaan. Kuten poikansa sanoo 'Kuinka ylenpalttisen tyhmä voi ihminen olla'. Tämä on suora lainaus enkä puutu siihen sen enempää, minä olen kohtelias ja hyvinkasvatettu ihminen.

Joka tapauksessa minttusuklaapallerot onnistuivat erinomaisesti. Hieman alan kaivata salmiakkia... Huomenna matkaamme Keski-Maahan... Éomer.. *köh*

6 kommenttia:

 1. Voi hitsi, mainitsit salmiakin... Ää, ihan ylenpalttista on ollut tämä mässäily (söin esim. juuri elämäni parasta tyrnijäädykettä) mutta heti rupesi tekemään sitä ihtiään mieli. Johtuneekohan siitä, että kuulemma edistää ruoansulatusta?

  Oiokein leppoisaa joulun jatkoa sinne.

  VastaaPoista
 2. Ja salmiakkisuklaa kaikkein parasta! No ainakin toiseksi parasta...
  Muista ottaa pyyhe peppusi alle ettei Eomer:it yllätä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa pääsen tapaamaan Éomerin vasta huomenna. Onneksi voin sillävälin kuolata Fili-kääpiötä... *krhm*

   Poista
  2. :D Ei hyvänen aika..

   Poista
  3. Joo, ei mitenkään noloa. *lyö päätään pöytään*

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)