perjantai 9. marraskuuta 2012

Karvoista

Ihmettelin äsken, että mikä ihmeen hämähäkinseitti heiluu ruudun reunassa. Siis sehän ei olisi mitenkään omituista edes, mutta kuitenkin. Otin sen näppeihini ja huomasin sen olevan esikoisen hius.

Esikoisella on meidän perheen pisin tukka, sellainen surffaritukka. Seitsemännen luokan alkuun asti hiukset sai leikata ihan lyhyeksi, mutta sitten alkoi teinix-elämä ja ajattelimme, että olkoon. Pitäköön. Eksyin aiheesta eli esikoisen hius oli ruudun päällä roikkumassa siksi, että hän majailee parvella minun tämän kirjoituspaikkani yläpuolella. Meillä on huoneiden korkeus kolme ja puoli metriä yläkerran makkareissa, hyvin mahtuu parvet  (ja taas mentiin ohi aiheen).

Oman hiuksistoni kävin leikkauttamssa eilen kotimatkalla. Parturini on sopivasti puolivälissä töistä metrolle, joten poikkeaminen ei ole iso askel. Lisäksi seikka, jota arvostan; hän on nopea. Yleensä leikkaukseen menee puolesta tunnista kolmeenvarttiin pesuineen ja föönauksineen. Nyt meni vähän kauemmin, kun lätkittiin uusi väri päähän.

Hiusten lisäksi siivosin muuta karvastoa tänään pienimmän ollessa eskarissa. Pidän eniten sokerihommista, mutta nyt kokeilin vahaa. Juu, ei ole mun juttu. Minä ja vaha ei sovita samaan huusholliin :P

Eniveis, tässä mun ikisuosikkini Gunnareilta :)
8 kommenttia:

 1. Esikoisesta on tulossa hyvää vauhtia hevimies ja hyvä niin. Onneksi en ole nainen, kaljun päivitys käy kätevästi itse ajaen kerran, pari kuukaudessa. Myös alakertaa päivitetään, tosin päivitystahti on hieman harvempi mutta kokolailla klaniksi sekin (nyt kun tänään on oltu niin avoimia ja rehellisiä tuolla Luostarin puolellakin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siitä hevaria tule, meillä musiikkia kuuntelen pelkästään minä. Gunnareista pojat kysyivät, että kauanko levy mahtaa kestää...

   Poista
  2. Heh, meillähän on kanssa pitkätukkateini (vaikka ei se tukka nyt kovin pitkä olekaan) ja sillä asialla ei ole mitään tekemistä hevin kanssa :-). En tiedä sitten, minkä kanssa sillä on tekemistä? Joku vastaveto "lippispäihin lököpöksyihin", joita ainakaan meidän teini ei diggaa yhtään?

   Poista
  3. Ehkäpä niin, Laiskis :) Nyt kuulemma tukaa pitäisi lyhentää ja vieläpä roimasti :O

   Poista
 2. Olen puolet illasta miettinyt, pitäisikö kainalot vielä vahata ennen lähtöä. Mun tuurilla kuitenkin joku karvatuppi tulehtuu ja mun koko käsivarsi tippuu pois matkan aikana. Jääköön. Ei ne kahdessa viikossa niin ala rehottaa. Sääret ovat edelleenkin epiloimatta ja niille kyllä pitää tehdä jotain. Huomenna sitten.

  VastaaPoista
 3. Daa, Belgalla on ollut pienenä siili ja häntä. Sen jälkeen siili. Sitten yläasteelta lähtien pitkä tukka & ponnari. Intissä tietty tosi 2 millin kampaus ja nyt taas pitkä. Nördellä voi olla pitkä tukka, Belga kuuntelee klassista (pakkokuuntelutin Stairway to Heavenin ja The Endin ihan sivistyksen vuoksi yhtenä päivänä!) :D

  Ai niin, se mielenkiintoinen karvoitusasia. Kerrottakoon, että Se Kihartuva Karva nassusta katosi jonnekin, yritin etsiä - ei löytynyt. Sen sijaan oikeassa jalassa, säären keskivaiheilla yrittää myös kasvaa Toinen The Karva. Olen huolissani, jo toinen! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on turhaa tapella hiustenleikkuusta, muitakin tärkeämpiäkin asioita on :) Antaa kasvaa vain :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)