perjantai 17. elokuuta 2012

Voihan perjantai

Menin pienimmän kanssa eskarin jälkeen leffaan katsomaan Madagascar 3:n suomenkielisen version ja se olikin kyllä hauska. Minä tietysti paruin taas jossain kohdin. Nykyään aina, oli leffa mikä tahansa (Iron Sky tai Brave tms.).

Sitten kävelimme Rautatientorille, jossa oli erilaisia kirjastoautoja näytillä juuri päättyneen IFLA-konferenssin johdosta. Suunnistimme Helsingin kaupunginkirjaston autoon ja siellä Jimi saikin hetken päästä istua kuskinpukille. Juttelin hetken kuskin kanssa, joka sattumalta on yksi tuttuja kasvoja ja sitten läksimme kohti pääStockaa.

Ostettuamme muutamat uudet sukat menimme Heseen, jossa on myös mukava kiipeilyteline-leikkialue. Siinä syönnin jälkeen pienin meni siihen kiipeilemään ja onnistuikin juuri lähtöhetkillä lipsahtamaan siten, että oikea ranne jäi alimmaiseksi ja sehän meni ihan ässälle, minkä tajusin samantien tarkoittavan, että se on poikki.

No siitäpä sitten menimme taksilla Lastenklinikalle (Stockan kustannuksella), josta pääsimme parin tunnin päästä kotiin sillä ehdolla, että menemme huomenaamuna leikkaukseen. Ja nyt alan olla ihan raato-raato, pienin simahti jo kunnolla doupattuna omaan sänkyynsä.

Elämää, ei sen enempää. Ja harvemmin on tullut ajeltua taksilla näin paljon yhtenä päivänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)