keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Nollavaimon kysymykset

Koin olevani kyllin villi ja vapaa vailla huolia ja velvollisuuksia vastatakseni näihin Nolliksen kysymyksiin, vaikken ihan kohderyhmään kuulunutkaan.  

Minkä yhden... ottaisit mukaasi autiolle saarelle ja miksi ?

1. ...äänilevyn? Tää on vaikea. Tiukka valinta Yes-kokoelman ja Prince-kokoelman välillä saattaisi ratketa Yesin voittoon.. tai Princen.. ääh. Ehkäpä sittenkin Abba.

2. ...kirjan? Tähän kannattaisi tietysti valita kirja, jota ei ole lukenut koskaan erinäisistä syistä johtuen. Itse kumminkin taitaisin valita Robin Hobbin 'Liveship traders'-trilogian. Taruakaan ei jaksa aina lukea.

3. ...elokuvan? Tääkin on tosi vaikea.. ehkä Almodovarin 'Kaikki äidistäni', vaikka se onkin niin järkyttävä.

4. ...julkisuuden henkilön (käyttötarkoitus vapaa)? eeeh.. taas vaikea valinta Jason Isaacsin tai Karl Urbanin välillä. Jostain syystä arvelen, että Jasonin kanssa saattaisin jutella enemmän, Karlin kanssa voisi kaikki aika kulua vaikkapa halon hakkuuseen. Tai muuhun ruumilliseen harrastukseen. hm.

5. ...syötävän herkun? Salmiakkia. Kiitos.

6. ...juotavan herkun (vettä on saarella)? Tropicana appelsiinimehua, sitä missä on niitä hituja mukana.

7. ...harraste-asian? Ensiksi ajattelin, että lammas olisi kiva. Siitä olisi seuraa ja siitä saisi villaa, jonka kanssa voisi sitten leikkiä. Mutten kestäisi sitä määkynää. Enkä papanoita joka paikassa. Taitaisinpa ottaa kameran!

8. ...telkkarisarjan? Tietysti CSI.

9. ...pelin? Korttipakka on pop.

10. ...urheiluvälineen? Uimapuku?

11. ...minkä vaan? Riippumaton. En ole koskaan oppinut käyttämään sellaista, joten saarella sitä voisi varmaankin harjoitella rauhassa (.. tai Karlin ja Jasonin kanssa). Köh.

2 kommenttia:

 1. En löytänny sun s-postiosotettas, joten töräytän lelulinkin tänne:
  http://www.zooplus.fi/shop/kissat/lelut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitoksia :) Pitää saada vanhaan rouvaan vähän liikettä :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)