lauantai 21. huhtikuuta 2012

Muotitietoinen

Eilen illalla lueskelin Indiedaysin muotiblogeja. Joo, oli tylsää niin... ei vaan ihan oikeasti aloin katsella pitäisikö minun siirtyä muodikkaampiin rytkyihin. Totesin, ettei tule kesää. Tai tulee tietysti, muttei minun ja muodin suhteen. Kaiken sen lukemisen jäljiltä taisin löytää yhden paidan, jota voisin käydä vilkaisemassa GinaTricot'ssa (vai mikä piru se onkaan).

Ystäväni mukaan on ehdottomasti mentävä Forumin GT:een, sillä siellä on pukuhuoneiden odotustilassa kaareva peili. Eli yhdellä vilkaisulla häviää about 15 kiloa. Se on varmaankin nähtävä sitten..

Niin ja syy tälle epätoivoiselle muodistautumiselle on tietysti kouluni 50-vuotisjuhlat, joihin olen ilmeisesti osallistumassa. Kaikeen sitä lupautuu. Voi itkut.

6 kommenttia:

 1. Hengessä mukana ja tukena rättiostoksilla. Pidä itsesi naisena. Kyllä sä pärjäät. *glup*

  ;)

  VastaaPoista
 2. Mä tein lähtöä perjantaina ja totesin näyttäväni white trashiltä. Ulkonäköön pätee sama kuin muuhunkin, jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla ottaa.

  VastaaPoista
 3. Tuohon peilijuttuun. Yhdessä talvella käyttämässäni bussissa oli takaovessa vääristävä, hoikentava lasi. Oli mahtavaa nähdä itsensä siinä iltaisin sutjakkaana ja solakkana. Ulkona oli pimeää, bussissa sisällä valo, joten lasi peilasi hyvin.

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)