tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ankeuttajat

Tiedättehän ankeuttajat Harry Pottereista? Ne liehuvat kammotukset, jotka imevät ihmisten elämänilon ja hyvät muistot.

Keskuudessamme elää yllättävän paljon ankeuttajia. Varsinkin julkisissa liikennevälineissä heitä tapaa todella paljon, mikä osaltaan varmaankin vaikuttaa matkustusmukavuuteen. Ankeuttajia esiintyy myös työpaikoilla. Eräässä aiemmassa työpaikassani ankeuttaja ei sanonut koskaan esim. huomenta tai hei oma-aloitteisesti. Ei hän kyllä muutenkaan puhunut mitään.

Ihmettelen, missä ankeuttajia kasvaa? Onko olemassa ankeuttaja-perheitä vai onko se piilevä geeni, joka tulee esiin joka toisessa sukupolvessa?

Uskon, että meillä kaikilla on omat ankeuttaja-hetkemme, mutta olisi aika raskasta olla jatkuvasti ankeuttaja-moodissa. Onneksi ei tarvitse. Lopuksi vielä suosikkihahmoni Harry Potterista, minulla on hänet myös action-figuurina :)

5 kommenttia:

 1. Oi, sä kirjotit musta! :D

  Jaaha, kryptiset kirjaimet -testi... *vannoo tämän olevan vihoviimeinen kommentti*

  VastaaPoista
 2. Höpsö :)

  Mä en halua tänne mitään lenkkarimainoksia, niin kuin Vuodatuksessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerissa on sama suodatin, kun gmailissa, roskapostit ei näy. Tosi pätevä, imho. Mullei ole tullut yhtäkään roskakommenttia *koputtaa puuta*, mutta yhden asiallisen kommentin blogger oli heittänyt roskapostiksi ja se piti klikata asialliseksi. Ihmettelinkin, kun ei sitä näkynyt, vaikka sähköpostiin se tuli :D

   *yrittää vielä kerran arpoa kirjaimet*

   Poista
 3. Hei! Minusta Pottereiden ankeuttajat on yksi Rowlingin hienoja oivalluksia. Lapsi ja nuori ottaa ankeuttajat enemmän fantasialuomuksina, mutta aikuinen tajuaa ankeuttajien karmivuuden elämänkokemuksensa myötä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä vain, Adalmiina. Olen samaa mieltä :)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)