maanantai 30. tammikuuta 2012

Vihanneskammo

Keskimmäisellä pojalla on vihanneskammo.

Pienempänä hän jäi kiinni vihannesten sylkemisestä vessanpönttöön kesken ruokailun. Hänellä on tapana käydä asioilla kesken ruokailun, mutta sillä kertaa kävikin hassusti sillä joku muu oli jonossa vessaan hänen jälkeensä, ehkä se oli esikoinen. No, nakki narahti ja poika jäi kiinni.

Eilen ruoaksi oli pelkästään rotatouillea ja jauhelihapihvejä sekä salaattia. Keskimmäinen koetti taktikoida ja söi aluksi pelkkää salaattia pihvilöiden kera, mutta mies hermostui ja lykkäsi kauhallisen kasviksia. Ensin keskimmäinen söi suurten kyyneleiden maustamina kasviksensa, mutta loppujen lopuksi sai ne kaikki alas.

Alkaisiko vähitellen monen vuoden mantra lämpimien kasvisten paremmuudesta mennä perille? Toivottavasti. DramaKing saisi mennä jo pois. Eikä se nyt muuten olisi niin kamalaa, mutta on ikävä laittaa ruokaa kun yksi nyrpistelee ja tarttuttaa sen vielä pikkuveljeensä.

2 kommenttia:

  1. Kaks vinkkiä: Kovat pojat ei syö kasviksia, mut tosikovat syö!
    Kaada kasvisten päälle sulaa voita tai uita kasvikset siinnä. Siis OIKEETA voita eikä mitää kissanrasvaa... ;D

    VastaaPoista
  2. Tosikovat syö kyllä, eli isoveli ja pikkuveli :) Ei ne uppoa voillakaan. Eikä meillä muuta käytetäkään, oikeeta voita sen olla pitää :D

    Luulin odotusaikana, että tuo keskimmäinen olisi tyttö ja luonteen puolesta voisi hyvin ollakin :P

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)