perjantai 30. joulukuuta 2011

Siivousta

Eilen aamulla menin poikien huoneeseen katsomaan, ovatko jo hereillä, kun oli kummallisen hiljaista. Meillä siis Pienin ja Keskimmäinen nukkuvat samassa huoneessa. Keskimmäinen luki ja Pienin siivoili kirjahyllyään. Innostuneena selitti mitkä tavarat ovat 'säästetään' kasassa ja mitkä 'pois heitettävissä'. Meinasin suorastaan pökertyä moisen innon edessä.

Siivoilimme sitten yhdessä Pienimmän kera hyllyn loppuun ja aloitimme toista hyllyä. Asettelimme Aku Ankan taskukirjat numerojärjestykseen ja sepä näyttikin hauskalta. Jätimme lopulta pikkuautolaatikot ja junaratalaatikot tälle päivälle. Nekin hoituivat nopsaan loppujen lopuksi, kun kippasimme kaikki nurin lattialle ja heitimme risat roskikseen ja osan 'muualle meneviin'.

Loppujen lopuksi hieman kyllä kimpaannuin Keskimmäisen ja Esikoisen pelaamisaddiktioon ja keuhkosin hetken tiskikoneesta. Kaikki tuli hoidetuksi :)

2 kommenttia:

 1. Iltaa,
  Kertoisitko ystävällisesti, mitä sä syötät sun lapsilles...?

  nim. penskojen huoneet kuin rotankolot

  VastaaPoista
 2. Hee, ehkä se on tuo D-vitamiinilisä? :D

  Pari vuotta sitten Mies siivosi isompien kanssa tuon huoneen lattiasta kattoon, kolme päivää meni mutta sen jälkeen se on pysynyt suht hallinnassa. Silloin tosiaan ulkoistimme koko huoneen sänkyjä lukuunottamatta.

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)