torstai 24. marraskuuta 2011

Kaupunki

Me-lehteä tavailin ja alkoi niin taas nyppiä.

Hitto vieköön, kun en lähtenyt sen yhden basistin matkaan enkä kelpuuttanut poromiestäkään Pallasten takaa (enkä varsinkaan sitä Tuksun exää, onneksi sentään silloin parikymppisenä jotain epäilyksiä heräsi). Enpä sitten istu elämässä slow lifea jossain takapajulassa eivätkä lapsiraukkani saa tehdä tallitöitä aamuvarhaisesta eivätkä leikkiä pellolla koko päivää. Eikä ole kyllä sijoituslapsiakaan.

Minä olen kaupunkilaistyttö. Rakastan kaupunkiani, Helsinkiä. Eräänä aamuna viime viikolla katselin Hesarilla leipäjonoa ja sekin oli minusta kaunista ja kaupunkiin kuuluvaa. Samoin kuin vesilätäkkönä lillivä Brahen kenttä ja ulvovat paloautot. Ehka kaikkein eniten rakastan aamuisin katsoa metrosta Kuliksen sillalta joko Viikinlahtea tai Johanneksen kirkon torneja, jotka kauniisti piirtyvät pilviin.

Ystäväni Laiska vaimo sanoikin minulle joskus, ettei voisi kuvitellakaan minun asuvan maaseudulla. Toden sanoakseni en minäkään. En pysty kuvittelemaan mitään hirveämpää, kuin asua jossain tiettömien taipaleitten takana vaikka minusta onkin mukavaa käydä maaseudulla. Mutta että olisi sidottu sinne! Huhhuh.

Että onneksi olen ihan tavallinen lähiössä asuva keski-ikäinen kukkahattutäti.


5 kommenttia:

 1. Hoo, mullekin tuli Me-lehti, mutt en ole kaikelta siivoukseltani joutanut vielä selaamaan sitä, pitääkin tsekata, että mikä siellä sua nypityttää :-D. Ei kai siellä ole vaan taas jotain henkistyneitä elämäntapaintiaaneja julistamassa oppejaan ja säälimässä meitä muita..?

  VastaaPoista
 2. Olga Temosen haastattelu se vaan.. Rouva Apulannan basistin vaimo on nyt ollut parissa akkainlehdessä retostelemassa elämällään. Ei mullakaan olisi mitään vaikeuksia olla päiviä kotona, kyllä tekemistä riittäisi, mutta kun ei siitä kukaan mulle maksa :P

  VastaaPoista
 3. Mä veikkaan et jos oikee ihanaa henkilöö rakastusit, ni menisit taatusti hänen perässää vaikka kuin korpee asumaa... ;D
  Lueskelin sua, taijjan laittaa seurantaa...

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentista, Partapappa, ja tervetuloa lukijakaartiini (joka ei ihan huimaa päätä).

  En osaa sanoa tuosta, kun olen täällä syntynyt ja tuo Elämäni Mies samoin :D Tosin korvessa on mukava käydä, kun sieltä pääsee poiskin.

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)