perjantai 9. syyskuuta 2011

Vääntö

Olen huono vääntämään asioista. Toiset jaksavat ja haluavatkin vääntää ja kääntää asioista suoletkin pihalle, mutta minä en yksinkertaisesti jaksa. Ensinnäkään se ei yleensä auta mitenkään vaan aiheuttaa vain pahaa mieltä ja toisekseen en minä jaksa enkä viitsi. Olkoon sitten sitä mieltä ihan keskenään vain. Ja minä olen omaani. Ei pitäisi kaivaa kenenkään napaa.  Minulla on oikeus omaan mielipiteeseeni ilman, että sitä tarvitsee dissektoida. Jos olisin halunnut väitellä, olisin hankkiutunut lakimieheksi.

Päivän horroskooppi nousevalle merkilleni:

Kaksonen  09.09.2011
Olet valmis omistautumaan muutamaksi minuutiksi ongelmille, joita perhe ja ystävät sinulle esittävät. Jos näyttää, ettei ongelmaa voi ratkaista alle 20 minuutissa, anna sen olla ratkaisematta vielä toinenkin päivä.

1 kommentti:

  1. Viisaita sanoja! Olen myös huomannut näin vanhemmiten, että asioista vääntäminen on 98%:sesti ihan turhaa. Ihminen, joka haluaa vääntää, haluaa yleensä tehdä sen siksi, että voisi todistaa OMAN mielipiteensä oikeasti, ei siksi, että hakisi oikeaa keskustelua ja mielipiteiden vaihtamista. Vääntäjä vääntää vaikka päiväkausia kunnes toinen väsyy ja luovuttaa *on kokemuksia*.
    Paljon helpommalla pääsee kun ei lähde siihen leikkiin mukaan - ja sehän ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö olisi mielipiteitä. Kaikilla ei vaan ole tarvetta tuoda niitä julki ja uskoa, että ne ovat ainoita oikeita.

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)