keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Muotitietoinen

Olen huomannut viime aikoina huolestuttavasti selailevani muotiblogeja aina silloin tällöin, enimmäkseen tylsistyneenä. Varsinkin jos ystävämme Johanna T. ei ole päivittänyt blogejaan löydän itseni ihailemasta/kummastelemasta nuoria naisia mitä erilaisimmissa asuissa.

Joka kerta totean, että en todellakaan ole muotitietoinen. Edelleen suosikkiasuni on farkut ja yläosan peitoksi tempaisen ensimmäisen puhtaan t-paidan kaapista (tai pesuhuoneen narulta). Suosikkivaatetta saatan hyvinkin käyttää kevyet 15 vuotta ja silloinkin sen on oltava jo aika kulahtanut tai täydellisen korjaamiskelvoton, että maltan heittää pois. 

Guessin laukut ovat minusta edelleen aivan järjettömän rumia, en huolisi edes maksusta.

4 kommenttia:

 1. Varo vaan, siitä se lähtee :-D. Ensin vain katselet ja ennen kuin tajuatkaan, alat soveltaa oppeja itseesi ja sitt oletkin siinä tilanteessa, että joka tilanteeseen on omanlaisensa farkut kera sävy-sävyyn asusteiden!

  Sari

  VastaaPoista
 2. Ei todellakaan :D *järcs* Tosin nyt on ollut pakko uudistaa vaatekaappia, kun melkein kaikki sen sisällöstä on tullut tiensä päähän...

  Edelleen muistelen erästä nettituttua, jolla oli yli 50:net farkut.

  VastaaPoista
 3. Oh joo, mä muistan tapauksen :-D. Mä ymmärrän vielä ehkä jos on about kymmenet farkut, mutta sen enempi menee kyllä mulla yli hilseen... (mulla taitaa olla tällä hetkellä kuudet tai seitsemät, ja huom. niistä on vain kahdet mustat ;-p)

  Saisinkohan mä ton mun nimen toimimaan linkkinä...

  VastaaPoista
 4. Joo, toimii se :) Ja mulla on tällähetkellä yhdet mustat ja neljät siniset :P

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)