sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Kertooko kaksi kuvaa enemmän kuin kaksi tuhatta sanaa? jne jne..

Käsi eilen

Kuinkas tässä näin kävi?

En kyllä liiku mihinkään

Aurinkoakin näkyi
Eli lyhyesti: tein Siriukselle puvun eilen. Vääränlaisen vetoketjun vuoksi emme tykäneet. Tänään vaihdoin vetoketjun ja keskimmäisen tyttöystävä sai sen puettua Siriuksella ilamn naarmun naarmua (vieraskorea katti!).

Otimme puvun jo pois, sillä se aiheutti erilaisia tasapaino-ongelmia. Sirius ei ole pahemmin nuolut haavaa, mutta seuraamme tilannetta.

Keskimmäinen ja tyttis katsovat juuri *Taru*n ensimmäistä osaa. Saan kohta Sujen ensimmäisen lapasen valmiiksi ja pienimmän tukka pitää vielä leikata. Esikoinen lähti jo takaisin inttiin, huomenna tulevat uudet alokkaat.


13 kommenttia:

 1. Voih! Sirius, koita jaksaa<3 Tuli kissasta mieleen että joskus joku nettituttu otti Welshin gorgi-pennun, mulla on siitä sen sata kuvaa, Sirius-kuvat nääpitetään myös. Ihan kuin olisi eläimen kaukainen kummi. Kummisusi, aouuuuuu!! Harvemmalla kissalla varmaan on;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummisusi <3 Jos jaat kuvia, niin laitathan lähteen :)

   Poista
  2. En jaa, menee omaan kansioon mitä pyöritän kun kuuntelen vain musiikkia koneelta.

   Poista
 2. Söpöläiseksi naamioitu riiviö <3

  VastaaPoista
 3. Hittolainen!
  Pyydän heti anteeksi,aloin näet ajattelemaan että sulta ei ole tullut postausta pitkään aikaan ja itse mä olen tässä möhlinyt!

  Tuo Siriuksen puku on upea ja täytyy nostaa hattua TODELLA korkealle keskimmäisen tyttöystävälle kun hän selvisi naarmuitta. Kissa on niitä vihoviimeisiä luontokappaleita jotka antavat pukea itselleen ylipäätään mitään joten tuo on kova suoritus.

  Toivottavasti kätesi paranevat pian tai Siriuksen kynnet taitaa olla hieman eri maata kuin maatiaiskattien joiden kynsistä saa hyvin äkkiä haavan lisäksi tulehduksen tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeessa, kissojen tekemät haavat tulee desifioida mahdollisimman pian, nimimerkillä kokemusta verenmyrkytyksestä on. :)

   Poista
  2. Eipä hätää, täällä mä olen edelleen.

   Sirius on kyllä ihan maatiaiskatti ja kynnet on terävät kuin partaterät :P

   Poista
  3. Niija mulla on käsidesi käytössä. Teki hyvää.. :D

   Poista
  4. Timo, kyllä näin on. Eräs työkaveri joutui ottamaan jäykkäkouristusrokotuksen, kun kissansa sai hepulin.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)