sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Paluu arkeen

Eilen tosiaan juhlimme oikein olan takaa. Mehut menivät aika tehokkaasti ja katkaisin 9kk jatkuneen alkoholittoman kauden kolmella lasilisella kuohuviiniä. Järkyttävää. Enkä tullut edes hiprakkaan. Hukkaan meni siis sekin. Muutenkin pidin varani ja söin lähinnä salaatteja ja kakkua, riittivät hyvin.

Eilen olin juuri sanomassa yhdelle äititutulle, jonka kanssa istuin, että meidän perheessä ie ole koskaan ollut yhtään stipendiä ja samassa rehtori huusi keskimmäisen nimen. Hän sai Lionseilta parikymppiä ja esikoinen sai samalta järjestöltä reaaliaineista viisikymppisen. Paistaa se päivä risukasaankin siis.

Tänään olen ihan vain ollut. Pesin pari koneellista pyykkiä ja tein Keyn limettipiiraan, mutta muuten ollut tosiaan vain. Ta siivosin kyllä keittiön.

Huomenna, jos keli on yhtään suotuisa, ajattelin fillaroida töihin. Kaikkien kakkujen jälkeen ihan hyvä idea :)Alla pari kuvatusta katkeen takana.
Ensimmäinen kesäloma koulusta alkamassaRodo 1

Rodo 2

Sysikki odottamassa sapuskaa

Key Lime pie ja viimeiset palat sitruuna-kuivakakkua

Esikoinen. Sai reaaliaineista stipendin.

Keskimmäinen. Hänkin sai stipendin.

2 kommenttia:

 1. Onnittelut jälkikasvulle hienosta uurtamisesta koulumenestyksen eteen!
  Stipendit ovat mun mielestä hyvä tapa kannustaa nuoria koska tuon ikäisille (n o tietysti kaikenikäisille) raha on kuitenkin se isompi juttu kuin kiitos koska sitä voi hyödyntää.

  Niin, ja mun olis pitänyt laittaa silmät kiinni Key Limen kohdalla...taas jäin miettimään että miltähän tuo maistuisi...

  Oikein hyvää kesäkuun 2. päivää!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa!!! Onnea myös äidille.
  Komeita ja fiksuja pikkumiehiä teillä siellä. Mikäs siinä on juhliessa?!

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)