maanantai 16. kesäkuuta 2014

Huomenta

Kerrankin kirjoitan jo näin aamupäivällä. Otsikon keksiminen on edelleen vaikeaa. Varsinkin, kun aivot jumittavat urakalla.

Viikonloppu kului melko lailla ompelukoneella huristellessa ja nyt on lomashortsit valmiit.Torstai on ensimmäinen lomapäivä ja voin jo nähdä sieluni silmin pyykkikoneen pyörivät koko päivän.

Perjantaina mies ja isommat (ainakin) vievät kissan hoitopaikkaan, jossa sekä kissa että hoitolan omistaja ovat tykästyneet toisiinsa. Se helpottaa minun stressiäni kissan viihtymisestä meidän poissaollessamme.

Täällä työpaikalla olivat siivoojat tjsp riehuneet ja nyt on keittiön/sosiaalitilan pöydät laitett yhteen pitkäksi yhtenäiseksi pöydäksi. En tiedä, mitä ajattelisin asiasta. Sitä kokeiltiin joskus silloin, kun muutimme remontin jälkeen takaisin eikä se ollut kovin pitkäikäinen kokeilu.

Kulttuurimatkasta sen verran, että olen koko viikonlopun myynyt reissua miehelle, joka alkaa vähitellen olla suostuvainen vaimon 'tyttöjen viikonloppuun'. Suurin syy vastustukseen lienee se, että tuo pelkää meikäläisen hurjapään onnistuvan jossain haverissa. Se ei kyllä olisi mikään ihme. Saa kuitenkin nyt nähdä, miten homman kanssa käy.

Loppuun voisin laittaa vaikka jonkun kesäpiisin. Työkoneella en juuri pääse juutuupiin muuten, kuin tsekkaamaan että oikea video tuli valittua. Mutta tässä se, rakastan Marc Bolania.
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kauas pois :) Vihjeenä voin sanoa, että joulun tienoon päivityksistä löytyy, mennään samaan paikkaan (taas).

   Poista
  2. Ah.. tarkemmin sanottuna siis tammikuun ensimmäisestä päivityksestä. Toinen vihje voisi olla vaikkapa Tyyni valtameri.

   Poista
  3. Oi dai miten hienon näköinen paikka!

   Poista
  4. Nyt tällä kertaa ei mennä saaren pääkaupunkiin vaan länsirannikolle, vuokrattiin villa sieltä. Mies ja isommat tykkää surffata ja tuossa rannassa on pienimmällekin sopivia aaltoja, mä istun rannalla ja luen :P

   Poista
 2. Haluan toivottaa jo tässä vaiheessa turvallista ja onnistunutta matkaa!
  Olen näet sen verran lahopää etten muista sitten H - hetkellä ja kyselinkin jo Jurtalla että minne matkaatte mutta nythän se kävi selväksi eli kiitos tiedosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä muuten jäit narraamisesta kiinni (käy jurtalla) :D

   Poista
 3. Oijoi, mikä lomakohde! Aaltojen kohinaa räntäsateen sijaan. :)

  Meilläkin on vakiokissahoitola, johon kissat mhdollisesti pääsevät täysihoitoon tänäkin kesänä. Kävin alustavan keskustelun kissanhoitajan kanssa pillereitä syövästä kissasta, ja kyllä piti thdä tarkkaa selkoa taudinkuvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siellä paistaa aurinko takuuvarmasti.

   Mä uskon, et oli hankala selitys :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)