sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Illan ratoksi

Tuossa hieman alemmassa päivityksessä (tavoista) mainitsin jotain fandomeista ja tänään olen seurannut mielenkiinnolla erästä Tumblr-fandom'kriisiä'. Koskapa kriisi liittyi suosikkikääpiöni esittäjään, oli mielenkiintoni taattu.

Loppujen lopuksi kuitenkin kyse oli myrskystä vesilasissa, mutta se alkoi juurikin siten kuin alempana pelkäsin eli oletettiin kys. henkilön nähneen jotain sellaista, mikä olisi ollut erittäin ikävää. Se olisi saattanut vaikuttaa erittäin negatiivisesti kyseisen henkilön käsitykseen faneistaan, mutta asia selvisi parhain päin ja koko fandom on huokaissut helpotuksesta.

Huomenna töihin. Toivottavasti en nukahda ennen iltavuoron päättymistä.
3 kommenttia:

 1. Saako tänne tulla brassailemaan? Saako? Tulin nimittäin juuri katsomassa maailmaa kiertävän hittimusikaalin We will rock you - ja pakko on päästä jollekin heti jakamaan!

  Olihan se makee, hyvin tanssittu ja laulettu ja hauska stoorikin oli keksitty. Mutta eihän se tietysti pääse lähellekään aitoa Queenin konserttia, jonka myöskin olen nähnyt joskus vuonna yks ja kaks. Oliko tässä pröystäilyä tarpeeksi yhdelle illalle? Sorry, mutta tämmöisessä adrenaliinihumalassa on ihan pakko päästä hehkuttamaan eikä tähän aikaan oikeen voi kellekään soittaakaan... :)

  Hauskaa alkavaa viikoa, Puskis, olitpa vielä kaukomailla tai sitten jo kotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Queen on ihana, mutta en halua nähdä musikaalia koska siinä ei ole enää oikeaa aitoa Freddietä. *niisk* Ja vähän kyllä kateudun tuosta konsertista.

   Kotona ollaan, lauantaina palauduimme tänne pohjolan perukoille.

   Poista
 2. Ne on onneksi tehneet sen musikaalin niin, ettei siinä ole Queenista kuin musiikki, kukaan ei esitä Freddietä eikä muitakaan yhtyeen jäseniä. Ei ole kiusaantumisen tai pettymisen pelkoa ;)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)