sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Ruusu

Ensinnäkin kiitokset Neolle ensimmäisestä tunnustuksesta, minkä olen koskaan saanut :P



Substanssille on moniakin selityksiä, itse ajattelin synonyymisanakirjan määritelmän 'pysyvä itsenäinen olio' sopivan minuun hyvin.

Ilmeisesti tätä pitäisi jakaa kahdeksaan blogiin, mikä on aika paljon. Siksi paljon, että moni mukava blogi on tämän jo saanut. Annan tämän kuitenkin ainakin seuraaville blogeille:

Pulpalle, Papalle, Nollikselle, FinnForLifelle, Kirsikalle, Laiskalle vaimolle, MrsB:lle, Kosmiskalle ja Pepposelle (joka saikin sen myös jo Neolta).

Ruusuun liittyen laitoimme tänään NewDawn-köynnösruusumme talviteloille. Kaikki meni hyvin, kunnes kiviä pakkaspeitteen painoksi kantaessani alkoi näkökenttä väreillä. Aurahan se eli migreeni. Loppupäivän olen istunut kuuntelemassa Rammsteinia mahdollisimman kovalla, se auttaa yllättävän hyvin. Nyt saunottuani alkaa tuntua, että pahin olisi ohi. Saa nähdä pääsenkö aamulla uimaan, kaipaisin jo allasta.

Loppuun hieman Rammsteinia. Pidän tämän Haikala-piisin lyriikoista.

Und der Haifisch der hat Tränen  
Und die laufen vom Gesicht
Doch der Haifisch lebt im Wasser
so die Tränen sieht man nicht

And the shark, it has tears [2]
And they run down its face
But the shark lives in the water
so no one sees the tears

9 kommenttia:

  1. Kiitos rakkaani, kommentoin lisää illalla mutta nyt on tulenpalava kiire!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon tunnustuksesta, täällä on aikas kiirus työrintamalla. Täytyy näetsen hoitaa rakennuttajan asioita myös iltaisin puhelimella ja tänäkin aamuna se soi heti helvetin aikaisin. Kiitos vielä kerran! *Suutelee pitkään ja hartaasti*

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia! En kuitenkaan pussaa, se on enemmän Pepposen hommaa ;)

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)