maanantai 23. tammikuuta 2023

Hyvää loppuvuotta

toivotti eräs työkaveri mennäviikolla puhelimessa. 

Tammikuu alkaa olla loppupuolellaan ja lähinnä odotan hiihtolomaa ja sen jälkeen pääsiäistä ja sitten voikin odotella kesälomaa. Mitäpä sitä ihminen muuta, työ on mitä on. Vaikka ihan kivaa toki, mutta tuntuu, ettei arkena ehdi tehdä mitään muuta, Joko on menossa töihin tai tulossa sieltä. 

Keskimmäinen käväisi perjantai-iltana tuomassa autonsa meille pihaan ja eilen illalla haki sen pois, hän oli käynyt Tukholmassa opiskelukavereiden kanssa. Tyttöystävä on jättänyt hakemuksen Jyväskylän ammattikorkeaan jatkaakseen opintojaan siellä ensi syksynä, kiva juttu. 

Minä ja mies kävimme viettämässä laatuaikaa Ikeassa lauantaina eli lähinnä tutkailemassa mahdollisia keittiöratkaisuja mökille. Kaikki riippuu yhdestä kaapista ja väliseinästä siellä. 

Aloin kuunnella Rivers of London-sarjan kahdeksatta kirjaa, koska yhdeksäs on juuri ilmestynyt ja huomasin, että kasi oli jäänyt välistä. On tosi hyvä kirjasarja sekä ihan perinteisenä paperisena että äänikirjana.

Yritän tässä miettiä, mitä kirjoittaisin, mutta en kyllä oikein keksi mitään, joten tässä sen sijaan Måneskin'in uusi biisi. 
11 kommenttia:

 1. Meinaako työkaveri olla loppuvuoden teillä tietymättömillä, kun tuollaisia toivottelee? :D
  Varmaan ihana suunnitella mökkikeittiötä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkikeittiössä on myös pieni vesihaaste eli jos olemassaoleva kaivo saadaan kuntoon, niin se olisi kaikkein paras ratkaisu.

   Poista
 2. Hyvä biisi ja video. Ulkomusiikillisina havaintoina totean, että laulaja saisi kasvattaa hiukset takaisin, enkä olisi pahastunut, jos hänen alastonta kroppaansa olisi näytetty lähempää ja pidempään ;)

  VastaaPoista
 3. Mä en jotenkin tajua tätä ajan kulua ja esim keskimmäisen autoa ;-)

  Mutta siis kohtahan nuo nuorimmatkin kortin saisivat (erikoisluvalla ja pian ihan normalistikin - apua)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo nuorimmainen täyttää tosiaan noin kymmenen päivän päästä 17, mihin tämä aika menee?
   Ihan hurjaa.

   Poista
 4. Niin, ensi viikollahan voi jo sanoa, ettei ole enää kuin yhdeksän kokonaista kuukautta jouluun 😉 Se on paljon vähemmän kuin 11 mikä vielä tänään on jäljellä 😅 - mummu laski "näitä joulunaluspäiviä" tuolla tavalla.
  Kesämökin tulevan kesän suunnittelu on ihanaa; meillä on vieläkin tallella Mökkikirja, johon ensin kerättiin haaveita ja ajatuksia ja suunnitelmia kuvin kera siitä millainen mökki me halutaan. Kun mökki sitten löytyi, otettiin siitä ja pihapiiristä kuvia ja seurava talvi jatkettiin suunnittelua ja haaveilua - nyt kirjaa luetaan haikein mielin odottaen Väyläviraston yhteydenottoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on yksi tuttu, joka aloittaa jouluun laskemisen Tapaninpäivänä..
   Tuollainen kansio kuulostaa hauskalta. Mitäs Väylävirasto teitä kiusaa?

   Poista
 5. Hyvää loppuvuotta - siis tämänkin vuoden ja saisit postailla vähän useammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranmunvereni! Apotti is bäk!! Kyllä varmaan nyt alkaa taas tippua päivityksiä enemmänkin :)

   Poista
  2. Juu kyllä minä yritän pitää vanhaa tahtia yllä :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)