maanantai 23. tammikuuta 2023

Hyvää loppuvuotta

toivotti eräs työkaveri mennäviikolla puhelimessa. 

Tammikuu alkaa olla loppupuolellaan ja lähinnä odotan hiihtolomaa ja sen jälkeen pääsiäistä ja sitten voikin odotella kesälomaa. Mitäpä sitä ihminen muuta, työ on mitä on. Vaikka ihan kivaa toki, mutta tuntuu, ettei arkena ehdi tehdä mitään muuta, Joko on menossa töihin tai tulossa sieltä. 

Keskimmäinen käväisi perjantai-iltana tuomassa autonsa meille pihaan ja eilen illalla haki sen pois, hän oli käynyt Tukholmassa opiskelukavereiden kanssa. Tyttöystävä on jättänyt hakemuksen Jyväskylän ammattikorkeaan jatkaakseen opintojaan siellä ensi syksynä, kiva juttu. 

Minä ja mies kävimme viettämässä laatuaikaa Ikeassa lauantaina eli lähinnä tutkailemassa mahdollisia keittiöratkaisuja mökille. Kaikki riippuu yhdestä kaapista ja väliseinästä siellä. 

Aloin kuunnella Rivers of London-sarjan kahdeksatta kirjaa, koska yhdeksäs on juuri ilmestynyt ja huomasin, että kasi oli jäänyt välistä. On tosi hyvä kirjasarja sekä ihan perinteisenä paperisena että äänikirjana.

Yritän tässä miettiä, mitä kirjoittaisin, mutta en kyllä oikein keksi mitään, joten tässä sen sijaan Måneskin'in uusi biisi.