sunnuntai 16. elokuuta 2020

Täällä taas

Olen palautunut mökkielämästä jo viikko sitten perjantaina, mutta en ole yksinkertaisesti jaksanut enää työpäivien jälkeen päivitellä.

Mökillä oli mukavaa, vaikka emme ehtineetkään nähdä Marjaanan kanssa :/ Kävimme kerran Jyväskylässä moikkaamassa serkkuani ja hänen pientä poikaansa ja söimme lounasta konttiravintola Mortonissa. Erinomaisen kiva purilaispaikka, kaikkiin purilaisiin saatavilla myös kasvispihvi. Harmiksemme Toivolan Vanhan pihan seppä ei ollut pajassa vallitsevan tautitilanteen vuoksi.

Keskimmäinen tuli yhdeksi yöksi mökille, esikoinen kävi kaupungissa olutfestareilla ja poimi asevelvollisen mukaansa ja vei seuraavana päivänä kasarmille. Minä kävin metsässä mustikassa ja löysin mökin pihapiiristä niin paljon herkkutatteja, että sain pakastimeenkin jonkin verran. Uimavedet olivat hiukan viileät, vain kolme kertaa pääsin järveen. Sääkin oli hieman koleahko, kunnes toisella viikolla alkoi lämmetä.

Töissä on käyty tämä viikko. Viime viikonloppuna ompelin maskeja ja alkuviikon olinkin melkein ainoa kummajainen metrossa maskin kera, loppuviikosta niitä alkoi olla jo aika monella.

Kävin hammaslääkärissä ja sain uuden kruunun. Hammaslääkäri ehdotti oikomishoitoa, koska nyt takahampaat ovat kovilla purentani vuoksi ja olenkin menossa konsultaatioon ensi kuun puolivälissä. Olisihan se kiva, jos omat hampaat kestäisivät mahdollisimman pitkään.

Perjantaina kävin ystävän kanssa AmosRexissä ja sen jälkeen Kiasmassa, jossa söimme ja sitten kiersimme näyttelyn ja sen jälkeen joimme kahvit. 

Tänäaamuna katselimme miehen kanssa asevelvollisen valatilaisuuden striimistä, oli vähän surkealaatuinen mutta muuten ookoo. Tietysti harmi, ettemme päässeet Tikkakoskelle livenä. 

Siinäpä taitaa olla kiihkeimmät uutiset täältäpäin. Nähdään!