torstai 3. joulukuuta 2020

Post-nenä kirjoitus

 Perjantaina lapsi otti aivan itse tamponin pois nenästään, oli kuulemma ollut kaamea, mutta olo parani heti huomattavasti. Sunnuntaina nenälasta lähti irti itsestään, mikä ei haitannut, sillä olisimme ottaneet sen joka tapauksessa pois ennen saunaa. Nenä on nyt suora ja tuntuu hyvältä. 

Viimeinen pilates-kerta olisi ollut tiistaina, mutta korona vei senkin. Toistaiseksi olen käynyt töissä, sillä sisähommia riittää. Emme yleensä ehdi paneutua niihin riittävästi asiakaspalvelun yms. tohinan ohella, joten ehkä tämä pysähdys oli ihan hyväkin taas. Saamme puljun lomamoodiin ja kokoukset ym jatkuvat kuitenkin jo totutusti tiimpsissä. 

Kotona en ole juuri ehtinyt koneen ääreen istua ja lisäksi surffailua haittaa erään musta karvaolennon nukkuminen tällä mun tuolilla. Ilmeisesti mukava paikka, muotoutunut sopivaksi :D

Nyt pitäisi taas ehtiä kaikkea, lukea tenttiin ja tehdä joulukortit, hankkia joululahjat ja leipoa. Ehkä jossain vaiheessa ehdin taas jotain. Nyt aion mennä töllön ääreen neulomaan ja katsomaan höpsöjä sarjoja.