maanantai 1. tammikuuta 2024

Hyvää 2024 alkua

Olkoon alkava vuosi hyvä ellei parempi kuin edellinen :) 

Jostain syystä en pääse nykyään kommentoimaan edes omaan blogiin tulleita vastauksia, joten kiitos RH ja Marjaana hyvän joulun toivotuksista! Toivottavasti myös teillä oli mukava joulu. 

Meillä oli aattona keskimmäisen tyttöystävä ja he koristelivat kuusen ja illallisen jälkeen katselimme Die hard'in ykkösosan, koska tyttöystävä ei ollut sitä koskaan nähnyt. Muuten olemme nähneet keskimmäistä suht vähän ja tyttöystävää vielä vähemmän, hänen vanhempansa asuvat noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä, joten keskimmäinen on oleillut siellä. Niin ja pitäisi kai sanoa, että keskimmäisen avovaimo nyt, kun ovat jo elokuun alusta asuneet yhdessä.

Esikoinen saapui Japanista eilen ja kävi täällä tankkaamassa ennen kuin mies vei hänet Espoon puolelle. Lapsi sai ruokakassin mukaansa. 

Näyttää siltä, että vaivalla olkkariin saatu kuusi pitää ehkä jo tänään tai huomenna heittää ulos, sillä sähkön korkean hinnan vuoksi pitäisi saada takkaan tulet eikä se onnistu, jos kuusi on siinä luukussa kiinni. 

Sain viime vuonna luettua 111 kirjaa, laitan niistä taas listan omalle sivulleen huomenna, koska en jaksa tänään askarrella tässä enää yhtään kauemmin.