keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Joujou

 Alkaa olla taas piparinjakopäivien aika tai onkin jo. 

Piparit on leivottu, mökkikylä pitäisi koota. Ajattelin nimittäin olla fiksu, kun meitä on aattona vain neljä, ja tein Martta-lehden pohjapiirroksella seitsemän (7) minimökin osaset.. Jep. Vähän lähti taas lapasesta. Nyt ne pitäisi siis koota. 

Hapanjuurileipää pukkaa. Ajattelin ihan vain tarkistaa, että keskimmäisen jättämä juuri on vielä hengissä (ruokin sen muutama viikko sitten) ja siitähän sekin sitten lähti. Ajattelin käyttää yhden tosivanhat ruisjauhot pois ja nyt se ruisleipä on jääkaapissa lepäämässä ja toinen sekaleivän alku on myöskin menossa jääkaappiin yöksi. 

Eilen illalla kävimme muutaman ystävän kanssa yllättämässä yhden seurueemme 50-vuotiaan synttäri-iltansa kunniaksi glögitarjoilulla ulkoilmassa. Seisoskelimme tunnin heidän kerrostalonsa pihapiirissä ja olipa tosi kiva juttu. Sekä sankarilla että meillä oli oikein hauskaa. Hän on yksi vanhimmista ystävistäni, tutuistuimme 9-luokkalaisina isoskurssilla ja lukiossa hän tuli meidän luokalle ja on ollut keskimmäisen kummina yhdessä miehensä kanssa. 

Saattaa olla, että tässä jonain iltana saan vastattua Marjaanan hauskaan joulukyselyyn, nyt vain en oikein jaksa. Tuntuu, että olen taas koko alkuviikon vääntänyt rautalankaa muutaman ihmisen kanssa ja se vie mehut aika tehokkaasti. Toki olen myös muistellut taas InDesign-ohjelman kommervenkkejä, sekin rasittaa yhteen rataan tottuneita blondiaivoja. 

Jouluisa laulahdus Kate Bushilta. Itse vetäydyn Areenalle Richardin  Berlin Stationin pariin neulomaan, yksi lahjasukka pitää vielä saada pakettiin ja postiin mielellään loppuviikosta.