keskiviikko 24. marraskuuta 2021

Sekavaa menoa

 Olen ollut aivan varma, että pankkikorttini menee vanhaksi tässä kuussa ja olen melkeinpä vahtinut postilaatikon alla sen saapumista huonolla menestyksellä. Maanantaina päätin soittaa pankkiin, koska kuukausikin loppuu pian. Naputtelen kaikki mahdolliset numerot luuriin ja pääsen melko pian asiakaspalvelijan kanssa juttusille. Selitän ongelman ja nuori mies kysyy sotua (sitä ei tarvinnut naputella luuriin vaan ihan suullisesti kelpasi) ja sanoo 'Niin tämä  menee ensi marraskuussa vanhaksi, kyllä me sitten lähetämme uuden.' Repesin pahasti ja pyysin anteeksi vaivaa, johon miekkonen vastasi naureskellen, ettei mitään hätää. Ehkä ilahdutin hänen maanantaitaan yhtä paljon kuin hän minua :)

Tänään minulla piti olla kahden tunnin hammaslääkärisessio, kruunujen vaihtoa. Menin paikalle ja hän katsoi koneelta mitä meidän pitikään tehdä ja totesi, että minulle varattu aika on liian lyhyt. Varasimme uuden ajan (3h ja neljä kruunua) parin viikon päähän ja juttelimme melkein tunnin kaikesta muusta, koronasta jne. Ihan kiva käynti :) 

Maanantaiaamuna

 Kyllä odotan joululomaa, ette usko.6 kommenttia:

 1. Mulla oli tänään tiistai, mutta oikea vuosi sentään ;-)

  VastaaPoista
 2. Pankkiasiat on hyvä hoitaa ajoissa :D

  Aikamoisen pitkään menee kruunujen vaihtoon. Kolmessa tunnissa ehtii miettiä monta asiaa. Ja minä ehtisin jännittäytyä aivan palikaksi ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri osa hammaslääkäriajasta menee siihen, että odotamme 3D-tulostimen tuottavan kruunut :D Mä en enää, kiitos hammaslääkärin, jännitä juurikaan :)

   Poista
  2. Okei, no tuo kuulostaa jo paljon paremmalta. Ehkä minäkin kykenisin rentoutumaan tulostimen raksutellessa. Ja aivan mahtavaa, että kaikki tulee kuntoon samalla kertaa :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)