keskiviikko 4. lokakuuta 2023

Turhan tavaran markkinat

Kyllä oli väljää Stockalla tänään, vaikka on Hullujen päivien ensimmäinen myyntipäivä. Kun muistaa ne ajat, kun piti tapella mummojen kanssa päästäkseen myyntilaarien ääreen, niin muutos on melkoinen. Eikä siitä ole edes kovin kauan. 

Toki olen plärännyt koko nettisivuston läpi, lähinnä katsoakseni hintatasoa. Jotain ehkä saattaisi tarvita, kuten muutamia lakanoita vanhojen puhkinukuttujen tilalle, mutta enpä tiedä. Jostain Hemtexistä tai Ikeasta saa melko samaa laatua halvemmalla. 

Vakio-ostokseni Hulluilta päiviltä on nippu Finnkinon sarjalippuja, koska ne ovat niin tavattoman halpoja. Enimmäkseen iskee ahdistus kaikesta tavaran määrästä, mikä on esillä. Sama ahdistus iskee välillä kirpputorilla, kun ihmettelee miten helvetin paljon maailmassa on turhaa tavaraa. Turhalla tarkoitan sitä, mikä ei kelpaa enää kellekään. Sellaistakin nimittäin on. 

Tavara-ahdistus iskee myös välillä kotona, vaikka suht hyvin olen saanutkin kaapit järjestykseen. Oma vaatekaappi pitäisi käydä läpi. Kääk. 

Onneksi tänään(kin) voin halia Siriusta ahdistuksen lievittämiseen, sillä tänään vietetään Maailman Eläinten päivää :)



6 kommenttia:

  1. Olet kyllä täysin oikeassa että maailma on täynnä turhaa tavaraa ja sitä tuotetaan kiihtyvällä tahdilla lisää koko ajan. Nykyään taitaa kaikilla isoimmilla kaupoilla tai ketjuilla omat hullut päivänsä ja jengi juoksee päättömästi niissä, unohtaen autuaasti sen että vaikka miten halvalla myytäisiin, niin kauppa ei tee sitä tappiolla. Tästä jokainen voi päätellä kuinka paljon ilmaa hinnoissa on.
    Siriukselle parit rapsutukset minunkin puolestani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä juuri.

      Rapsut välitetty :)

      Poista
    2. Tänään tuli tv:stä Hullujen Päivien mainos ja siinä oli joku Lancomen yövoide á 50 ml 49.90,- !!
      En tiedä noista voiteista mitään mutta tuosta on helppo laskea litrahinta joka on älytön, olettaen että kyseinen tuote oli alennuksessa??!!!
      No, kyllä näitä tajuttoman kalliita tuotteita on miehillekin, ihan varmaan on mutta tässä näkee juuri sen kuinka pimeäksi touhu on mennyt.

      Poista
    3. Niin ja koska sinä tiedät kirjoista kaiken, niin onko olemassa/missään myynnissä tuhtia opusta suomalaisista taiteilijoista (kaikki alat) ja heidän töistään, myös kuvien kera.
      Yritin kerran ostaa yhdeltä antiikkikauppiaalta tällaista teosta mutta eipähän tuo suostunut ja sanoi että ne ovat aika harvinaisia mikä lienee syynä. Olen vaan pitkään seurannut eri antiikkisivustoja mutta sellainen opus olisi paljon parempi.

      Poista
    4. Joo, kosmetiikan litrahintoja ei kannata oikeastaan laskea :D

      Kirjan suhteen arvelen, että sellaista opusta ei oikeastaan ole. Ehkä Suomen kultakausi voisi olla sellainen kaipaamasi teos.

      Poista
  2. No ei! Kiesus, tonnin litra :D
    Tällä mun pienellä eläkkeellä sitä voisi ehkä laittaa yhdeksi yöksi kolmen kuukauden aikana jos sitäkään ja näiden ryppyjen oikaisemiseen ei litra tosiaankaan riitä.

    Kiitos tiedosta, laitan kirjan nimen talteen mutta jatkan metsästystä eri kirppareilla yms. koska kuten sanoin, mä näin ja pääsin selaamaankin sellaista opusta joten jossain niitä on pakko tulla vastaan.

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)