lauantai 7. toukokuuta 2022

Tilulii!

Tervehdys taas. Ollaan jo hyvän matkaa toukokuun puolella. Aika taas hävinnyt arjen pyörteisiin. 

Mitään ihmeellistä ei kuulu Kattilaan, mitä nyt itse olen lakossa ja lapsi puolestaan kotona, kun opettajat ovat lakossa. Olin ajatellut, että ehdin lakon aikana tehdä kotona vaikka mitä, mutta katin kontit, olen seissyt lakkovahtina kahtena päivänä ja perjantaina kävin leffassa nuorimmaisen kanssa katsomassa Doctor Strangen seikkailuja Multiversumissa, josta tykkäsimme kovasti. Maanantaina menen kampaajalle, kun kerrankin pääsen keskellä päivää. 

Mies on tervehtynyt hyvin, on käynyt jo uimassakin. Minulla jatkuu pilates aina kuun loppuun asti, koska aloitimme vasta tammikuun lopussa. samoin yin-jooga jatkuu vielä ensi viikolle. Pyörä pitäisi ehkä kaivaa esiin, mutta on ollut niin kylmät säät ettei kyllä yhtään kiinnosta pyöräily. 

Kävimme pääsiäisen tienoilla Tukholmassakin. Tutustuimme mm. uuteen Viikinkimuseoon Djurgårdenissa ja muutenkin oli mukava reissu.  Kävin myös nuorimmaisen kanssa katsomassa Dumbledoren salaisuuksia, mikä ei ollut meistä ihan niin hyvä, kuin odotimme, mutta kyllähän sen katsoi.

Parin viikon päästä lähden kahden työkaverin kanssa viikoksi Limerickiin, Irlantiin, Erasmus-liikkuuvuushankkeen kustantamana. Olen aivan täpinässä! En ensin meinannut edes hakea, mutta esimies kehoitti ja nyt me kevään ainoat hankkeeseen hakijat lähdemme katsomaan LifeLongLearning-festivaaleja. Ensin tosiaan olemme Limerickissä ja sen jälkeen vielä pari yötä Dublinissa, jossa tapaan Richard-fandomin kantavan voiman ja käyn Trinity Collegen upeassa kirjastossa.  Muuten suunnitelmia ei juuri ole, katson siellä mitä tulee vastaan. 

Eipä sen kummempaa, kesälomaa odotellessa. Huomenna esikoinen tulee syömään, keskimmäinen oli viikon kotona ja lähti torstaina takaisin lentoharjoituksiin. Sirius pöljäilee ulkona ja sisällä :)2 kommenttia:

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)