lauantai 10. huhtikuuta 2021

Päästäisestä päästyä

Olen ollut aivan viikkopöllö tällä viikolla pääiäisestä johtuen. Pidin vapaapäiviä ennen pääsiäistä tiistaina ja torstaina sekä pääsiäisen jälkeen tiistaina ja näiden lisäksi olin etätöissä ke ja pe. Kävin työpaikalla torstaina katsomassa, että talo on pystyssä.

Pääsiäistä edeltävänä tiistaina meillä oli nuorimmaisen kanssa Peijaksessa lääkärikäynti. Lääkäri oli sitä mieltä, että 24h verenpaineseurannan tulokset olivat normaalit ja verikokeet samoin. Koska hän halusi tutkia perusteellisesti, niin menemme vielä 19s päivä paastoverikokeeseen (sokeri ja kilpirauhanen) sekä vatsan alueen ulrtaääneen. Voitte kuvitella miten onnellinen teini on.. 

Muihin terveysjuttuihin kuuluu se, että saan koronarokotuksen ensi torstaina. Luulin kuuluvani jonon hännille, mutta astmalääkityksen vuoksi saankin piikin nyt. Jotain hyötyä sisäilmaongelmasta.

Keskimmäinen tuli lauantaina lomille ja on huomenna lähdössä taas kasarmille. Nyt on yksinlento suoritettu, joten pääsee lentelemään aina kun se on mahdollista.

Kevät etenee, valo lisääntyy ja sää vaihtelee tutusti. Aika kamala tuuli oli eilen ja tänään, niin etten uskaltanut lähteä kävelylle. Sirius kyllä juoksi edestakaisin sisään ja ulos niin, ettemme aina olleet varmoja onko se missä. Schrödingerkin manaisi mokomaa. 

Ainiin, opinnotkin etenevät! Sain organisaatioiden viestintä-tentistä 3/5 arvosanaksi enkä ihan kyllä käsitä, miksi. Ihan 'puulla päähän lyöty'-olo. Olen kyllä todella tyytyväinen, olin ihan varma, että joudun uusimaan tentin.

Alla muutama kuva pääsiäisestä tähän päivään. Sirius rakasti tipuja lämpimin ottein..










 

4 kommenttia:

  1. Voi ei, tuo harjakuva on niiiin tuttu - kun innostun lakaisemaan, saan aina seuraa. Toivottua tai ei-niin toivottua ;-)

    Täällä vähän kevääntulo keikkuu: joka toinen päivä tulee taivaalta jotain valkoista/märkää/jotain ja joka toinen päivä paistaa aurinko.

    Kai se tästä?

    VastaaPoista
  2. Hurrrja soturi vaarallisen harjan kimpussa! Mulla oli navettakaverina joskus tuollainen koira, ei tahtonu saada käytävää siivottua ku koiran mielestä työkalu piti tappaa.

    Onnea rokotusajasta! Toivottavasti saat Pfizeriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän on hankalaa harjaus, kun toinen on niin innokas metsästäjä :)

      Siltä se näyttäisi, toivottavasti.

      Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)